1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizeli muhtarlar, Muhtarlar Günü’nü bir hafta önce kutladı
Rizeli muhtarlar, Muhtarlar Günü’nü bir hafta önce kutladı

Rizeli muhtarlar, Muhtarlar Günü’nü bir hafta önce kutladı

Rize’de 19 Ekim Muhtarlar Günü 7 Ekim tarihinde İyidere İlçesi’nde düzenlenen etkinlikle kutlandı

A+A-

Rize’de 19 Ekim Muhtarlar günü, 7 Ekim tarihinde İyidere Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikle kutlandı. 

met.jpg

Rize’nin İyidere İlçesi Belediye Başkanlığı tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile ilçe merkezinde bir ziyafet verildi.

İlçe’deki etkinliğe köy ve mahalle muhtarları katıldı. Etkinlikle ilgili konuşan İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, “Bugün Muhtarlar ile bir araya gelmemizin nedeni 19 Ekim Muhtarlar günü. Bu vesile ile Muhtarlarımız ve, Rize Milletvekilimiz Hasan Karal, AK Parti İl Başkanımız Muhammet Avcı, İl Genel Meclisi Başkanımız Mehmet Kazancı, İl Genel Meclis üyelerimiz ve Belediye Meclis üyelerimiz ile bir araya gelip istişare edip. İlçemizin sorunlarını tartışalım istedik. Muhtarlarımızın talep ve önerilerini dinlemek için bir araya geldik. Biz ilçemizdeki tüm hizmetleri el birliği ile gerçekleştirdik. Muhtarlarımızın başımızın üzerinde yeri var. Dönem dönem muhtarlarımızı küçümseyen siyasetçiler oluyor. Günün anlamına binayen onları da bu gün de kınıyorum. Sadece 19 Ekimlerde değil. Biz muhtarlarımız ile her gün birlikteyiz. Ama bu özel günüde bu şekilde anmak istedim. 19 Ekim’de yurt dışında olacağımdan etkinliğimizi bugün gerçekleştirdik“ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum