1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizeli orkinos ile selfi çekerse!
Rizeli orkinos ile selfi çekerse!

Rizeli orkinos ile selfi çekerse!

Rize’de balıkçı tezgahındaki dev orkinos vatandaşın ilgisini çekti. . Balıkçı önündeki orkinosu görenler selfi ve fotoğraf çektirme yarışına girdi

A+A-

Rize'de bir balıkçı tarafından sergilenen 1 metre uzunluğunda ve 65 kilogram ağırlığındaki orkinos vatandaşların büyük ilgisini çekti.

orkinos4.jpg
 
Samsunlu bir balıkçının ağlarına takılan 65 kilogramlık orkinos, Rize’de bir balıkçı tezgahında yerini aldı.

orkinos3.jpg

Balığı gören vatandaşlar hayatlarında belki de ilk kez gördükleri orkinos ile selfi ve fotoğraf çektirme yarışına girerken, balığı sergileyen balıkçı Göksal Şahin ilgiden memnun olduğunu söyledi.

orkinos2.jpg

Şahin, balığın kilosunu 15 TL'den satışa sunduklarını ifade ederek "Samsun’daki ortağımız satmamız için bize gönderdi. Buraya ilk kez bir orkinos balığı geldi. Balığa ilgi oldukça fazla. Herkes fotoğraf çektirmek için sıraya giriyor. Allah’ın izniyle yarın da kesip balığı satacağız" dedi.

orkinos1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum