1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizeli şehit uzman çavuş, askeri uçakla getirildi
Rizeli şehit uzman çavuş, askeri uçakla getirildi

Rizeli şehit uzman çavuş, askeri uçakla getirildi

Rizeli şehit uzman çavuş Soner Fazlıoğlu'nun cenazesi askeri uçakla Trabzon'a getirildi

A+A-

Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Bekirhan beldesi Jandarma Karakolu önündeki kontrol noktasına dün PKK'lı teröristin bombalı araçla düzenlediği saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu'nun cenazesi Diyarbakır'dan askeri uçakla Trabzon'a getirildi. 

sehit7-003.jpg

Rize'nin Kendirli beldesinde ikindi namazı sonrasında toprağa verilecek şehidin naaşı askeri uçaktan törenle indirilirken, Uzman Çavuş Fazlıoğlu'nun anne ve babası da aynı uçakla Trabzon'a geldi.

sehit1-011.jpg

Şehidin cenazesini havalimanında Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve Rize Valisi Erdoğan Bektaş'ın yanı sıra askeri ve mülki erkan karşıladı.

sehit2-009.jpg

Karşılamanın ardından şehidin cenazesi Kendirli Belediyesi'ne ait ambulansla baba ocağına doğru yola çıktı.

sehit6-004.jpg

Şehit Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu için memleketi Rize’nin Kendirli beldesinde cenaze namazı kılındı.

sehit05.jpg

Askeri uçakla ilk olarak Diyarbakır'dan Trabzon Havalimanına daha sonra baba ocağı Kendirli Beldesine getirilen şehit Fazlıoğlu için gözyaşları arasında evinin önünde helallik alınarak dua edildi.

sehit04.jpg

Kendirli beldesindeki Merkez Camii’nde yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı ve ikindi namazına müteakip düzenlenen cenaze namazına şehidin babası Kamil, annesi Fadime, ağabeyleri Ali ile kardeşi gibi Uzman Çavuş olan Bayram Fazlıoğlu'nun yanı sıra Rize Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Osman Aşkın Bak, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Semih Coşkun, Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy katıldı.

sehit03.jpg

Şehit Fazlıoğlu'nun özgeçmişinin okunmasının ardından cenaze namazı kılındı. Omuzlarda taşınarak araca konulan şehit Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu, Orta Mahalle'deki aile kabristanlığında toprağa verildi. 

sehit01.jpg

sehit02.jpg

sehit3-006.jpg

sehit4-007.jpg

sehit5-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum