1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'nin altyapısı AB fonuyla baştan sona yenileniyor
Rize'nin altyapısı AB fonuyla baştan sona yenileniyor

Rize'nin altyapısı AB fonuyla baştan sona yenileniyor

Rize'de şehir içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu ve atık su hatlarının baştan sona yenileceği projeye ek olarak dünya standartlarında olan biyolojik arıtma tesisinin kurulması planlanıyor.

A+A-

Rize Belediye Başkanlığı tarafından Avrupa Birliği IPA fonları kapsamında finanse edilen, şehrin bütün altyapısının yenileceği ve biyolojik arıtma tesisinin kurulacağı çalışmanın 2. halk bilgilendirme toplantısı belediye meclis salonunda yapıldı.

ab.jpg

Şehrin içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu ve atık su hatlarının baştan sona yenileceği projeye ek olarak dünya standartlarında olan biyolojik arıtma tesisinin İslampaşa mevkiinde kurulması planlanıyor.

Düzenlenen toplantıda projenin çevresel etkileri vatandaşlara aktarıldı. Yaklaşık olarak 38 milyon Euro’ya mal olan projede şehrin altyapı sorununun tamamen çözülmesi hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum