1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Rize'nin Laz Ralli'sine Trabzon'dan bilyeli rakip!
Rize'nin Laz Ralli'sine Trabzon'dan bilyeli rakip!

Rize'nin Laz Ralli'sine Trabzon'dan bilyeli rakip!

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde düzenlenen ‘Rally İskefiye’ adlı bilyeli araba yarışması, Rize'de düzenlenen Laz Ralli yarışlarını çağrıştırdı.

A+A-

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde düzenlenen ‘Rally İskefiye’ adlı bilyeli araba yarışmasının ikincisi yapıldı.

trabz4.jpg

'Rally İskefiye Bilyeli Araba Yarışması’nın ikincisi Çarşıbaşı Merkez Mahallesi'nde gerçekleştirildi. İlçede 650 metrelik parkurda yapılan yarışa 15 kişi müracaat ederken, elemeler soncunda finale 6 araç kaldı.

trabz6.jpg

Düzenleme Komitesi Başkanı Barış Taylan Şahin ise yaptığı açıklamada, geçmiş kültürlerini canlandırmak istediklerini dile getirerek, “Bu sene ikinci senemiz. Her sene yarışmamıza bir şey katarak ilerletiyoruz. Bunu her sene Çarşıbaşı’nda bir festival haline getirmeyi düşünüyoruz. Trabzon halknda çok güzel bir destek aldık. Herkes çok beğendi. Herkesin içinde böyle bir şey yapmak yatıyormuş. Bu sene katılım gerçekten tahmin ettiğimizden fazla oldu. Yarışmamızın amacı çocukluk kültürümüzü canlandırmak için böyle bir şey yapmak istedik. Her sene kültürümüzden bir şey katıyoruz. Geçen yıla nazaran etkinliğimiz kalabalık oldu. Destek gittikçe büyüyor. Pistimizi yaklaşık 150 metre kadar büyüttük. Güvenlik önlemlerini de artırdık. Bu işin ciddi bir şekilde gideceğini düşünüyoruz” dedi.

trabz5.jpg

Yarışma sonunda Alperen İstek birinciliği elde ederken, İskender İstek ikinci ve Mustafa Ustabaşı da üçüncü oldu. Dereceye giren yarışmacılara çeşitli ödüller verildi.

trabz3.jpg

trabz2.jpg

trabz1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum