1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. RİZESPOR İLE MERSİN 12. RANDEVUYA ÇIKIYOR
RİZESPOR İLE MERSİN 12. RANDEVUYA ÇIKIYOR

RİZESPOR İLE MERSİN 12. RANDEVUYA ÇIKIYOR

Süper Lig’in 3. haftasında Mersin İdmanyurdu ile Rizespor lig tarihinde 12. kez karşı karşıya gelecekler.

A+A-

Ligin ilk iki haftasında henüz galibiyeti bulunmayan Rizespor ile Mersin İdmanyurdu üç puan için Adana’da karşılaşacak.

İki takım arasında 09.11.1980 tarihinde başlayan rekabette, geride kalan 11 maçta yeşil-mavili takım rakibine 6 maçta üstünlük kurarken, Mersin takımı ise 4 maçta rakibini yenmeyi başardı. Bir maç ise berabere sonuçlandı.

Rizespor'un oynanan 11 maçta toplam 14 golüne, Mersin ekibi de 11 golle cevap verdi. İki ekip en son Türkiye PTT 1. Lig’inde 2010-2011 sezonunda iki kez karşı karşıya geldiler. Rize’de oynanan maçı 3-0 ev sahibi kazanırken, Mersin’deki maçı da aynı skorla Mersin İdman Yurdu kazanmayı başardı.

Mersin Stadyumu'ndaki zemin sorunu nedeniyle takımlarının Rizespor ile Adana'da oynanacağı maçı, hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

5 Ocak Fatih Terim Stadyumunda Cumartesi günü saat 20.00’de oynanacak olan müsabakada iki takımın da önemli bir eksiği gözükmüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız