1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. RİZESPOR KARAMAN'DA KARAR KILDI
RİZESPOR KARAMAN'DA KARAR KILDI

RİZESPOR KARAMAN'DA KARAR KILDI

Rizespor, Hikmet Karaman'la bir süredir yaptığı görüşmeler sonrası kesin anlaşmaya vardı.

A+A-

Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah yaptığı açıklamada, "Yeni Teknik Direktörümüz Hikmet Karaman ile her konuda prensip anlaşmasına varılmış olup Sayın Hikmet Karaman için düzenlenecek olan imza törenine tüm basın mensuplarımızın katılması bizleri onurlandıracaktır." ifadesini kullandı.

Teknik direktör Karaman'ın bu akşam yardımcılarıyla Rize'ye geleceği ve yarın saat 10.00'da Mehmet Cengiz Tesislerinde imza töreni düzenleneceği kaydedildi.

Hikmet Karaman 1998-99 sezonda yeşil-mavilileri çalıştırmış, Karadeniz ekibi play-off finalinde Göztepe'ye kaybederek Süper Lig'in kapısından dönmüştü.

Karaman, 2002-2003 sezonunda yeniden göreve gelmiş ve Rizespor'u Süper Lig'e taşımıştı. Süper Lig'de 2003-2004 sezonunda 19 maç takımın başında sahaya çıkan Karaman, başarısız sonuçların ardından görevinden istifa etmişti.

RİZESPOR'DA TRABZON MAÇI HAZIRLIKLARI 

Bu arada Süper Lig'in 13. haftasında pazartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Rizespor, hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Cengiz Tesislerinde, teknik sorumlu Osman Nuri Şahin yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, sakatlıkları bulunan Oboabona ve Wiera takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı. 

İdmanı Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ofluoğlu ve teknik direktörlük görevine getirilen Hikmet Karaman'ın yardımcı antrenörlüğünü yapacağı öğrenilen Taşkın Güngör de izleyerek notlar aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum