1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor kupada Fenerbahçe ile teselli arıyor!
Rizespor kupada Fenerbahçe ile teselli arıyor!

Rizespor kupada Fenerbahçe ile teselli arıyor!

Ligde umduğunu bulamayan Rizespor, kupada Fenerbahçe'yi yenip çeyrek finale çıkmayı hayal ediyor!

A+A-

Süper Lig’in 19. Haftasında evinde karşılaştığı Beşiktaş’a 2-1 mağlup olan Rizespor’da evinde yine kazanamamanın üzüntüsü yaşanıyor.

Sezonun ikinci yarısının ilk maçı olan Gençlerbirliği deplasmanında 2-0 galip gelerek evinde moralli çıktığı Beşiktaş maçından mutlak üç puan almak istediklerini belirten Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah “Deplasmandan evimize moralli dönmüştük. Ligin ikinci yarısında evimizde oynayacağımız 9 karşılaşmadan ilki olan Beşiktaş, maçından galip ayrılarak içeride iyi başlangıç yapmak istiyorduk. Hafta içinde de Ziraat Türkiye kupasında karşılaştığımız Beşiktaş’ı teknik ekibimiz iyi analiz etmişti. İki forvet oyuncumuz Deniz ve Kweuke’nin sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadığı maçta, oyuna iyi başlayarak rakibimize ilk 45 dakikada neredeyse pozisyon dahi vermedik. İkinci yarıda bir anlık dikkatsizlik sonucu hem golü yedik hem de Kıvanç’ın kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldık. Eksik olmamıza rağmen oyundan kopmayan takımımız üç dakika sonra eşitliği yakaladı. Golden dört dakika sonra bu kez Koray’ın kırmızı kart görmesiyle sahada 9 kişi kaldık. Bütün bu olumsuzluklara rağmen iyi mücadelemizi sahada sürdürdük. Maçın son dakikalarında şanssız bir şekilde kalemizde gördüğümüz penaltı golüyle maçtan 2-1 mağlup ayrılmanın üzüntüsünü yaşadık” diye konuştu.

“KUPADA ÇEYREK FİNALE ÇIKMAK İSTİYORUZ”
Takımın oyun anlayışındaki değişiklik ve arzusunun kendilerini umutlandırdığını ifade eden Ferah, “Her hafta üzerine koyarak yoluna devam eden takımımız önümüzdeki maçlarda bunu skora yansıtarak en yakın zamanda çıkışa geçeceğine inancımız tamdır. Önümüzde Ziraat Türkiye Kupasında, Çarşamba akşamı sahamızda karşılaşacağımız Fenerbahçe maçı var. Güçlü rakibimiz karşısında bu maçı kazanarak çeyrek finale çıkmak istiyoruz. Futbolda imkansız bir şey yoktur, gücümüzü ortaya koyarak Fenerbahçe karşısında galip gelmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum