1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizespor Moroziuk ve Nakoulma ile sezon sonuna kadar anlaştı
Rizespor Moroziuk ve Nakoulma ile sezon sonuna kadar anlaştı

Rizespor Moroziuk ve Nakoulma ile sezon sonuna kadar anlaştı

Çaykur Rizespor, Dynamo Kiev'de forma giyen Mykola Moroziuk ve Fransa Ligue 1 takımlarından FC Nantes takımında forma giyen Nguimbe Prejuce Nakoulma'yı sezon sonuna kadar renklerine bağladığını duyurdu

A+A-

Çaykur Rizespor, Dynamo Kiev'de forma giyen Mykola Moroziuk ile sezon sonuna kadar anlaştı. 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Ukrayna Premier Lig takımlarından Dinamo Kiev’de forma giyen savunma oyuncusu Mykola Moroziuk ile sezon sonuna kadar kiralık sözleşme imzaladı.

mykola-moroziuk.jpg

Kulüpten yapılan açıklamada Ukraynalı oyuncuya hoş geldin mesajı yayınlanarak, 30 yaşındaki futbolcunun sezon sonuna kadar kiralık olarak kadroya dahil edildiği belirtildi. 

Yize kulüpten yapılan bir diğer açıklamada, Rizespor futbol takımının, Fransa Ligue 1 takımlarından FC Nantes takımında forma giyen Nguimbe Prejuce Nakoulma'yı sezon sonuna kadar renklerine bağladığını duyurdu.

nguimbe-prejuce-nakoulma.jpg

Mavi-yeşilli kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Çaykur Rizespor’umuz Fransa Ligue 1 takımlarından FC Nantes’ta forma giyen Burkina Fasolu, forvet Nguimbe Prejuce Nakoulma ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı. Nguimbe Prejuce Nakoulma’ya kulübümüze hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum