1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor mutlak 3 puan istiyor
Rizespor mutlak 3 puan istiyor

Rizespor mutlak 3 puan istiyor

Galatasaray yenilgisiyle lige başlayan Rizespor, taraftarının huzurundaki ilk maçta bugün Gençlerbirliği karşısında mutlak 3 puanı hedefliyor.

A+A-

Ç.Rizespor, yeni sezonda taraftarıyla buluşacağı Gençlerbirliği maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Cezalı Emre Toraman kadroda yer almazken İgor Gal ilk 11’de sahada olacak.
Yeni sezona Galatasaray mağlubiyeti ile başlayan Ç.Rizespor, kendi sahasında maç kaybetmemeyi hedefliyor. Ç.Rizespor kulüp başkanı Kadir Çakır, Turkcell süper liginin ilk haftasında kaybettikleri Galatasaray maçının kendileri için bir ölçü olmadığını belirterek “Takıma 12 yeni transfer yaptık. Takım birbirine uyum sağlamaya başladı. Moral açısından iyi durumdayız. Galatasaray mağlubiyetini unuttuk. Gençlerbirliği maçında kesin galibiyet düşünüyoruz. Galip geleceğimize inanıyorum” diye konuştu. Başkan Kadir Çakır, taraftara Galatasaray maçını kafalarına takmamaları gerektiği yönünde çağrıda bulunarak “12. adam olarak taraftarımızı tribüne bekliyoruz. Gençlerbirliği maçı bizim için çok önemli. Bu önemli maçta bizi yalnız bırakmasınlar” diye konuştu.

Ç.Rizespor’da Gençlerbirliği maçı öncesi cezalı Emre Toraman dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Galatasaray maçı kadrosunda yer almayan yeni transfer İgor Gal’ın bu maçta ilk 11’de yer alması bekleniyor. Rize Atatürk stadında bugün saat 21.00’da oynanacak olan karşılaşmaya Ç.Rizespor’un muhtemel şu kadro ile çıkması bekleniyor:
Gonzales, Gökhan, İgor, Serhat, Görkem - Ergün, Emrah, Cumhur, Ferdi – Rodriguez, Riberio
Karşılaşmanın bilet fiyatları ise 5 YTL olarak açıklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız