1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor neden yapılanmaya gitti?
Rizespor neden yapılanmaya gitti?

Rizespor neden yapılanmaya gitti?

Teknik Direktör Samet Aybaba, Rizespor'un geçen sezonun en başarısız takımı olması nedeniyle bu yıl yeniden yapılanmaya gittiklerini söyledi.

A+A-

Mustafa BAYRAK
Rizespor bu hafta Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarına Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde başladı.
İdman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Teknik Direktör Samet Aybaba, geçen sezonun en başarısız takımının Çaykur Rizespor olduğunu belirterek, ''Bunun için oyuncu kadrosunda bir değişikliğe gitmek istedik." dedi.

"Tabi bu da tek başına değil, herkesin desteği ile olabilecek bir iş" diyen Samet Aybaba, "Yönetim bu konuda bize destek veriyor. Rize'de futbolun içinde olan kişilerinde basının da bu konuda bize destek vermesini istiyoruz. Çaykur Rizespor'u yeniden yapılandıracağız'' dedi.

Galatasaray maçında bu yapılanmanın ne kadar zor olacağını gördüklerini ifade eden Aybaba, ''Oyuncularımız bundan önceki antrenman ve hazırlık maçlarında daha yüksek performans göstermişlerdi. Galatasaray maçında ise çok hatalar yaptık. Futbol bu, şimdi önümüzdeki Gençlerbirliği maçına bakacağız. Eksiklerimiz var. Onlarla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir iki hafta içerisinde bu eksikliklerimizi gidermiş olacağız. Defansın göbeğine bir oyuncu almak istiyoruz. Biz daha önce bu mevki için bir oyuncu seyretmiştik. Onunla ilgili çalışmalarımız sürüyor. UEFA Kupası maçı var perşembe günü. Maçın ardından son kararımızı vereceğiz'' diye konuştu.

Altan'ın kendisi ile anlaşamamasından dolayı kulüpten ayrıldığı yönünde yapılan söylentilerin doğru olmadığını kaydeden Aybaba, şöyle devam etti:
''Teknik direktör ile futbolcu nasıl anlaşamaz. Futbolcu bizim işçimiz, biz de kulübün. Burada var olan tek şey kulüptür. Bizler gelip geçiciyiz. Kulübüne sağlıklı hizmet eden, kulübü için her şeyi yapan, formasına gerekli özeni sevgiyi gösteren futbolcu bu kadro içerisinde kalır, göstermeyen kadronun dışında kalır. Bizim buna alışmamız lazım. Kapris yapılacak yer değil burası. Buraya gelen futbolcu futbol adına her şeyi yapacak. Böyle düşünen arkadaşlarla biz yolumuza devam edeceğiz.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum