1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. RİZESPOR ŞEHİTLERİ ANARAK İDMAN YAPTI
RİZESPOR ŞEHİTLERİ ANARAK İDMAN YAPTI

RİZESPOR ŞEHİTLERİ ANARAK İDMAN YAPTI

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde Türk bayrağı önünde fotoğraf çektiren Rizesporlu teknik heyet ve futbolcular, şehitleri rahmetle andılar.

A+A-

Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, cumartesi günü oynayacakları Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının önemine vurgu yaparak, “İki takımın da kazanmak istediği bir maç. Ligde kalmak istiyorsan sahada gücünü göstereceksin” dedi.

Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’a konuk olacak Rizespor, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde hazırlıklarına devam ediyor.

riz1.20150318151350.jpg

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde Türk bayrağı önünde fotoğraf çektiren Rizesporlu teknik heyet ve futbolcular, şehitleri rahmetle andılar.

hkmtkaraman.jpg

Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile önemli bir müsabakaya çıkacaklarını belirterek, “İki takım açısından da önemli maç. Erciyesspor iyi bir takım, iyi bir kadroya sahip. Geçen sene biz de iyi bir birliktelik yaptık, çok karakterli bir oyuncu grubu ile çalıştık. Başkan Ziya Eren'in de orada çalışan personelin de başarıda payı var. Sezon başında iyi bir takım kurmuşlardı. Bazen futbolda her şey düşündüğünüz gibi gitmiyor. Yaptığımız meslek öyle bir mesleki ki, biri kazanacak biri kaybedecek. Herkes birbirini bekliyor. İki takımın da kazanmak istediği bir maç. Taraftarların çok şey beklediği bir maç. Ligde kalmak istiyorsan sahada gücünü göstereceksin" diye konuştu.

Geçen hafta Medicana Sivasspor ile oynadıkları maçı da hatırlatan Karaman, "Burada kazanan biz alkışlandık ama Sivasspor da alkışlanmalı. Onlar da iyi oynadı, biz de. Kaleci Korcan’ı kutlamak lazım. Müthiş bir performans ortaya koydu. Hafta sonu oynanacak maç iki camia için de hayırlı olsun. Kayseri benim daha önce iki kez görev yaptığım yer. Bu aylarda biz Erciyes’i nasıl kümede bırakırız diye düşünüyorduk, şimdi tam tersi. Futbol böyle işte” şeklinde konuştu.

“3 PUANI ALIRSAK BÜYÜK İHTİMALLE LİGDE KALIRIZ”
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor için kendileri ile oynayacakları maçın final niteliğinde olduğunu dile getiren başarılı futbolcu Koray Altınay ise, “Biz deplasmana kazanmaya gidiyoruz. Deplasmanda 3 puanı alırsak büyük ihtimalle ligde kalırız. Son maçta 8 puan topladık. Kazanırsak 11 puan toplamış olacağız. Hedefimiz 34-36 puan. Bu puana yavaş yavaş yaklaşıyoruz. Artık içeride kazanmaya başladık. Takımın geçen seneki ruhu geri geldi, inşallah böyle devam eder. Geçen sezon milli takıma seçilmiştim, ondan sonra bir düşüş yaşadım. İnşallah aynı formumu yakalarım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız