1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor son dakikada puanı kaptı!
Rizespor son dakikada puanı kaptı!

Rizespor son dakikada puanı kaptı!

Rizespor, Şanlıurfa deplasmanında son dakikada attığı golle bir puanı kurtardı, rakipleri kaybedince haftayı karlı kapattı..

A+A-

PTT 1. Lig'in 31. haftasından Rizespor, Şanlıurfaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı.

STAT: GAP Arena
HAKEMLER: Mustafa Öğretmenoğlu xx, Baran Eraslan xx, Erkan Akbulut xx
ŞANLIURFASPOR: Atacan xx, Tisdell xx (Tunç dk. 70 xx), Mehmet xx, Hamza xx, Abdülhamit xx, Sankoh x (İbrahim dk. 72 x), Gökhan xx, Kıvanç xx (Samet dk. 87 ?), İzzet xx, Özgür xx, Murat xx
RİZESPOR: Loria xx, Sezer xx, Orhan xx, Murat xx, Eren xx (Çağrı dk. 76 xx), Smakov xx, Cumali xx (Hossam Hasan dk. 46 xx), Oğuzhan xx, Sercan xx, Cernat xx, Cenk Ahmet xxx (Emre dk. 62 xx)
GOLLER: Kıvanç (dk. 28), Murat (dk. 45) (Şanlıurfaspor), Cernat (dk. 8 pen.), Çağrı (dk. 90) (Rizespor)
SARI KARTLAR: Hamza, Mehmet, Sankoh ( Şanlıurfaspor), Sercan (Rizespor)

cet.20130422011519.gif

riz2.20130422010956.jpg

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetin, istedikleiri galibiyeti son dakikada ellerinden kaçırdıklarını ifade ederek, "Yine ben buradan gerek futbolcularıma gerekse özellikle belirtmek istiyorum seyircilerimize minnettarım. Bizi yalnız bırakmadılar ve yanımızda durdular. Bundan sonraki 3 maçımızı da inşallah bu gibi skorlarla bitirir ligde yerimizi koruruz" dedi.

riz1.20130422011009.jpg

Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli ise, Şanlıurfa’da kendisine gösterilen sevgiden dolayı Şanlıurfalılara teşekkür ederek, "Belki Türkiye’nin tüm statlarında bu tabloyla karşılaşıyorum ama bunu Urfa’da yaşamak benim adıma çok farklı. Bunun için bana bu yakın ilgili, sevgiyi gösteren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Denizli, PTT 1. Lig’in çok zorlu bir lig olduğunu ifade ederek, “Çok zorlu bir lig. Urfa her şeye rağmen kendini garantiye almak için asgari 1 puana ihtiyaç duyan bir takım, bunu da kazandı. Biz de Urfa gibi puan ve puanlara ihtiyacımız vardı. Bunu geç de olsa başardık. Bu 1 puanda bazen 3 puan değerinde anlam ifade eder. Bundan sonra Ankaragücü maçının hazırlıklarına başlayacağız. İnşallah düşündüğümüz bir hafta sonu geçiririz, Türkiye’de yaşayan Rizelilere bu hafta büyük mutluluk yaşatırız” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız