1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. RİZESPOR STADININ ALTINDA MEZAR VARMIŞ!
RİZESPOR STADININ ALTINDA MEZAR VARMIŞ!

RİZESPOR STADININ ALTINDA MEZAR VARMIŞ!

Kendi komikliklerine kendi de gülen tek millet olan Rizeliler, içeride maç kazanamayan futbol takımlarına da bir kulp buldu!

A+A-

Rizespor’un 280 gündür kendi sahasında galip gelememesi, stadyumun altında bir yatır veya şehit mezarı olduğu yönündeki iddialara neden olunca, emekli imam Necati Hut, stadyuma giderek Rizespor’un galip gelmesi için dua etti.

Rizespor, ev sahipliği yaptığı Rize Yeni Şehir Stadyumu’nda 280 gündür, sezonun başından bu yana hiç galibiyet elde edemedi.

Kendi evinde beraberlikler ve mağlubiyetler alan yeşil-mavili ekip, hiç galip gelemezken deplasmanda ise galibiyetler elde etti.

Rizespor’un kendi evinde bir türlü galibiyet elde edememesi, uğursuzluk, büyü ve stadyumun altında yatır olduğu gibi dedikodulara neden oldu.

Dedikoduların artması üzerine Rizespor kulübü, geçtiğimiz gün idmanını stadyumda yaparak antrenman öncesi bir kurban kesip kanını sahaya akıtmıştı.

Bugün ise emekli imamlardan Necati Hut Stadyuma giderek, birlikte dini televizyon programı yaptıkları Orhan Yazıcılar ile birlikte Rizespor’un cumartesi günü oynayacağı Eskişehirspor maçından galip gelmesi için dua etti.

Dua öncesi futbolla ilgili düşüncelerini açıklayan Necati Hoca, Fenerbahçeli Alex’ten dolayı yaşadığı bir üzüntüyü dile getirerek, “Fenerbahçe'de 7 sene kalıp ayrılan bir futbolcu vardı o da Alex. Ondan dolayı Fenerbahçe’ye kırıldım. Adam 7 sene sizde kaldı. Adam giderken diyor ki ‘yarım Türk olarak öleceğim’ bu futbolcuyu burada Müslüman edemediniz. Hristiyan geldi Hristiyan gidiyor. Fenerbahçe adına üzüldüm” dedi.

Hut, stadyumun altında yatır veya şehit mezarı olsa bile bunun skora etki etmeyeceğini ifade edip, “Bu stadyumun altında bir yatır olduğu, şehit mezarı olduğu söyleniyor. Öyle olsa bile burada Rabbimizin yasakladığı bir iş yapılmıyor. Burada şehitleri gücendirecek bir olay olmadığı kanaatindeyim" diye konuştu.

Hut, daha sonra Rizespor’un, Eskişehirspor karşısında oynayacağı maçta galip gelmesi için dua etti.

video1.png


RİZESPOR STADININ ALTINDA MEZAR VARMIŞ! paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum