1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. RİZESPOR'A ALTYAPI UYARISI
RİZESPOR'A ALTYAPI UYARISI

RİZESPOR'A ALTYAPI UYARISI

Eski Milli Savunma Bakan Yardımcısı ve Rizespor kulüp Başkanlarından Hasan Kemal Yardımcı’dan Rizespor yönetimine altyapı uyarısı geldi.

A+A-

Teknik direktör Hikmet Karaman ve Başkan Metin Kalkavan’a Rizespor altyapısının güçlendirilmesi için uyarıda bulunan Eski Milli Savunma Bakan Yardımcısı ve Rizespor kulüp Başkanlarından Hasan Kemal Yardımcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Adam gibi para verin!" ifadelerini hatırlattı.

Yardımcı “Rizespor’un altyapısını lütfen çok ciddi bir şekilde ele alın. Altyapı hocasının aldığı paraları, verdiği eğitimleri, hocaların kaliteleri, yaptıkları işlerİ lütfen ama lütfen ciddi ele alsınlar. Öyle laf olsun kadro dolsun diye altı kaval üstü şişhane bir takım olmasın. Bunun için altyapı hocaları beğeniliyorsa iyi para versinler, sembolik paralarla bu iş olmaz, beğenmiyorlarsa göndersinler. Kimse kimseyi kandırmasın. Hikmet hoca üstte, altı boş. Altyapı tesisi bir şey değil, önce insana yatırım yapacaksın. Sayın Cumhurbaşkanının bu konuda kesin talimatları var, ilgisi var, sevgisi var. Rizespor yönetiminin altyapıya önem vermesi gerekiyor. Beğeniyorsan adam gibi para ver, sembolik laf olsun diye para verme. Beğenmiyorsan gönder. Kimse kimseyi kandırmasın. Yukarıda bir milyon Avro alan oyuncular, aşağıda asgari ücretle çalışan hocalar! Bu iş böyle olmaz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum