1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'da fatura 3 futbolcuya kesildi
Rizespor'da fatura 3 futbolcuya kesildi

Rizespor'da fatura 3 futbolcuya kesildi

Rizespor'da ne yönetim ne de hoca değişikliği kötü gidişe çare olamayınca ve Teknik Direktör İbrahim Üzülmez'in; "Hedefimizi anlamayan oyuncular gitsin" çağrısı sonrasında 3 oyuncu kamptan gönderildi!

A+A-

Konuyla ilgili Rizespor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kemal Yardımcı ve Gaziantepspor maçı için Gaziantep'te bulunan Yönetim Kurulu Üyeleri maç sonrası Teknik Direktörümüz İbrahim Üzülmez ile yaptıkları toplantıda; Oğulcan Çağlayan, Bright Edomwonyi ve Davide Petrucci’nin Kahramanmaraşspor maçı kadrosundan çıkartılarak Rize’ye gönderilmesi kararı almışlardır. Söz konusu Futbolcuların durumuna ilişkin son karar Çarşamba günü yapılacak Yönetim Kurulu toplantısının ardından verilecektir."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum