1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. RİZESPOR'DA GALATASARAY HAZIRLIĞI
RİZESPOR'DA GALATASARAY HAZIRLIĞI

RİZESPOR'DA GALATASARAY HAZIRLIĞI

Rizespor Ziraat Türkiye Kupası’nda da rakibi olan Galatasaray ile hafta sonu oynayacağı lig maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

A+A-

Ligde alt sıralardan uzaklaşmanın gayreti içerisinde olan Çaykur Rizespor, kupada da rakibi olan Galatasaray ile hafta sonu deplasmanda oynayacağı müsabakada galibiyet kovalayarak puan cetvelinde orta sıralara yükselmeyi planlıyor. 

Pazartesi günü evinde oynadığı Kayserispor müsabakasının ardından ara vermeden Galatasaray maçı hazırlıklarına başlayan yeşil-mavili ekip, bugün Teknik Direktör Hikmet Karaman nezaretinde çalıştı.

"ENTERESAN BİR MAÇ OLACAK"
İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Karaman, Galatasaray maçının enteresan bir mücadele olacağını belirterek, “Galatasaray’ın da son durumunun ne olduğunu bilmiyoruz. Son oynadıkları Eskişehir maçında kadro sıkıntısı yaşadılar. Büyük kulüpler zaman zaman bu tür sorunları yaşayabilirler ama taraftarının büyüklüğü, camianın büyüklüğü her zaman onları bir adım önde tutuyor. Galatasaray ile ikisi kupa biri lig üç maç oynayacağız. O günlerdeki kadro durumu da çok önemli. Her iki takımın da alacağı sonuçlar bir sonra çıkacağı maçlarda farklı düşünce ve motivasyonlara etki edecektir. Biz öncelikle oyunu geliştirmeyle birlikte, ligden kupaya gelmeden bir kopmak istiyoruz. Bunu bu hafta kendi evimizde değerlendiremedik. Rakibe de saygı göstereceksiniz. Onlar da iyi mücadele ettiler. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Aşağıdaki takımlar ile ilişkiyi kesip orta sıralara yükselmemiz için Galatasaray maçı bir şans. Bence enteresan bir maç olacak. Sadece bunu söyleyebilirim. Bir kere mağlup olmamamız çok önemli. Kupa maçına da o moral ile çıkmalıyız” dedi.

SERCAN: "ŞEHRİMİZE FİNAL GÖSTERMEK İSTİYORUZ”
Çaykur Rizespor Kaptanı Sercan Kaya ise yaptığı değerlendirmede, iyi futbollarını skora yansıtamadıklarını belirterek, ligdeki hedeflerinin ardından en kötü ihtimalle kupada Rizeliler'e final izlettirmek istediklerini söyledi. Sercan, “Oyun olarak geçtiğimiz haftalara baktığımızda birçok maçı kazanabilirdik. Gol yollarında Kweuke’nin olmayışı bize sıkıntıya soktu. İyi oyunumuzu skora yansıtamıyoruz. Galatasaray’ın kupadan başka hedefi kalmadı. Ligde de bizim için hedef henüz bitmedi. Bizim için önemli bir maç. En kötü şekilde bir puan ile dönmemiz gerekiyor. Kısıtlı kadromuz; kupanın bize aynı bir yük getirmesine neden oldu. Yarı finale kadar gelmişken şehrimize en kötü şekilde final göstermek istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum