1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor’da İmza Töreni
Rizespor’da İmza Töreni

Rizespor’da İmza Töreni

Kamp çalışmalarına Rize’de başlayan Rizespor yeni transferlerini basına tanıttı.

A+A-

Kamp çalışmaları için Rizespor Mehmet Çengiz Tesisleri'nde toplanan yeşil-mavili ekip yeni transferler için basının karşısına çıktı.

transfer2-002.jpg

Faslı oyuncu Saadane dışında 9 transferini basına tanıtan Rizespor As Başkanı ve Transfer Komitesi Üyesi Ömer Ofluoğlu transferin bitmediğini belirterek, “Scailone'nin bir iki gün içinde olumlu ya da olumsuz cevap vermesini bekliyoruz. Şu ana kadar yaptığımız 10 transferimiz de hocamızın isteği doğrultusunda yapıldı” dedi.

ransferler.jpg

Ligde göreceksiniz
As Başkan Ömer Ofluoğlu şu ana kadar Denizlispor’dan gelen orta saha oyuncusu Recep Niyaz ile 3 yıl, Bursapor’dan alınan Oğuzhan Aynaoğlu ile 2, Irak’lı Forvet oyuncusu Ali Hisny Faisal ile 5, İran’dan gelen Forvet Mehdi Taremi ve defans oyuncusu Ramin Rezaejan ile 2, Slovenya’nın Olimpia takımından alınan Matic Fink ile 3 yıl, Irak’tan gelen defans oyuncusu Ali Faez Atiyah Atiyah ve imza törenine katılamayan Faslı Saadane ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını belirtirken, Fatih Karagümrükspor’dan ise Serkan Odabaşoğlu’nun kiralandığını açıkladı. 

Rizespor tesisleri önünde yapılan tanıtım merasimine As Başkanlar Ömer Ofluoğlu ve Mehmet Erdoğan ile birlikte sporcular katıldı. Futbolcular kendilerini tanıttıktan sonra kameralar karşısına geçerek Basına poz verdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum