1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'da kaleci İtandje kampa alınmadı
Rizespor'da kaleci İtandje kampa alınmadı

Rizespor'da kaleci İtandje kampa alınmadı

Rizespor’un Kalecisi İtandje, günler sonra Avusturya Kampı’nda katılmak istedi ancak, Teknik Direktör Hikmet Karaman tarafından kabul edilmedi.

A+A-

izespor’un kalecisi Charles Itandje 6 Temmuz’da Rize’de toplanan takıma katılmadı. İletişim kurulamayan kaleci günler sonra Avusturya’da devam eden kampa giderek takıma katılmak istese de Teknik Direktör Hikmet Karaman, kaleciyi kabul etmeyerek Rize’ye dönmesini istedi.

Konu ile ilgili olarak Çaykur Rizespor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Itandje 6 Temmuz’da başlayan Rize'deki sezon öncesi kamp çalışmalarına bütün futbolcularımız katılmış olup sadece kalecimiz ve takım kaptanımız hiçbir özür ve mazeret belirtmeden katılmamıştır. Aradan geçen 4 gün içinde doktorumuz ve tercümanımız aracılığıyla kendisine ulaşmaya çalıştık. Kendisi belinden sakat olduğunu tercümanımıza belirtmiş ama sakatlığıyla ilgili bir rapor sunmamıştır. Kulübümüz ve doktorumuz kendisinin Rize'ye gelmesini, doktorumuzun kontrolünden sonra isterse arzu ettiği doktora gönderebileceğimizi ve tedavisini yaptırabileceğimizi iletmiş olmamıza rağmen, Charles Itandje Rize'ye gelmemiştir. Bunun üzerine doktorumuz ve teknik direktörümüz tekrardan kendisiyle iletişime geçmek istemiş fakat sporcumuz telefonlara cevap vermemiştir. Teknik direktörümüz sayın Hikmet Karaman’ın; kendisine önce Rize'ye gitmesi gerektiğini daha önceden tebliğ etmişti olmasına rağmen Avusturya kampımızın 5. günü olan 20 Temmuz gece yarısı 23.45'de Charles Itandje Seefeld’de takımımızın kaldığı otele gelmiştir. Teknik direktörümüz son olarak tekrardan, Avusturya Seefeld’deki çalışma programına kendisini alamayacağını önce Rize’ye gitmesi gerektiğini sporcuya belirtmiştir" denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız