1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'da Kartal yönetimi istifalarla sarsıldı
Rizespor'da Kartal yönetimi istifalarla sarsıldı

Rizespor'da Kartal yönetimi istifalarla sarsıldı

Rizespor’da geçen hafta Mehmet Erdoğan ile Rahmi Metin işlerini gerekçe göstererek Çaykur Rizespor Yönetim Kurulundan istifa etmişti. Geçtiğimiz hafta yaşanan istifalara iki yeni isim daha eklendi.

A+A-

Süper Lig’de son sırada bulunan yeşil-mavililerde yönetim bazındaki sıkıntı her geçen gün artarken iki yönetici daha istifa etti.

Futbol şube sorumlusu Yılmaz Zehiroğlu ile yönetim kurulu üyesi İbrahim Tali, yapılan yönetim kurulu toplantısında istifalarını verdiler.

Ekonomik sorunlar ile birlikte sıkıntılı ve hareketli günler geçiren Rizespor’da Hasan Kartal’ın başkanlığında yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

Toplantıda Yılmaz Zehiroğlu ve İbrahim Tali sözlü olarak istifa gerekçelerini anlattıktan sonra istifalarını başkan Hasan Kartal’a verdiler.

Zehiroğlu ve Tali'nin, başkanın yönetim tarzı nedeniyle kulübü çok fazla faydalı olamayacaklarını ayrıca kendi özel işleri nedeniyle de bu kararı aldıklarını söyledikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum