1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'da neler oluyor?
Rizespor'da neler oluyor?

Rizespor'da neler oluyor?

TFF 1. Lig’de 4’de 4 yaparak taraftarını coşturan Çaykur Rizespor üst üste aldığı başarısız sonuçlarla büyük şok yaşıyor.

A+A-

Ligin 4. haftasında deplasmanda oynadığı Atınorduspor maçını 4-3 kazandıktan sonra sahasında oynadığı maçta Ankaragücü’ne 4-1yenilen yeşil-mavililer üst üste deplasmanda oynadığı maçlarda ise Balıkesirspor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra Elazığspor’a 3-1 gibi farklı bir sonuçla mağlup olması bardağı taşırdı.  Sezona iyi başlayıp yükselişe geçen Rizespor son üç maçta aldığı kötü sonuçlarla ilk 4 galibiyeti de masala çevirdi.

Çaykur Rizespor Elazığ’da tek kelimeyle felaketti. Ev sahibi elini kolunu sallayarak birçok pozisyona girdi. Karşılıklı atılan penaltı gollerinden sonra Elazığspor peş peşe goller atarken Hikmet Karaman’ın öğrencileri ne rakibi zorlayabildi ne de 90 dakika boyunca 2 şut dışında kaleyi bulabildi. Elazığspor maçının büyük bir bölümünde bırakın gol pozisyonunu, ceza sahasına isabetli pas dahi atamadı. Bir türlü istikrarı yakalayamayan Ç.Rizepor taraftarını yine kahrederken bu mağlubiyetle milli araya moralsiz girerken 7. haftada 4.sırada yer aldı.

Konuyla ilgili Alihan Telatar'ın köşe yazısı için TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum