1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. RİZESPOR'DA ŞİMDİLİK İŞLER YOLUNA GİRDİ
RİZESPOR'DA ŞİMDİLİK İŞLER YOLUNA GİRDİ

RİZESPOR'DA ŞİMDİLİK İŞLER YOLUNA GİRDİ

Rizespor, Süper Lig'in 24. haftasında Sivasspor’u kendi seyircisi önünde 2-1 yenerek, kümede kalma mücadelesinde önemli bir avantaj elde etti.

A+A-

Küme düşme mücadelesinde rakiplerinden biri olan Medicana Sivasspor ile altı puanlık bir maça çıktıklarını belirten Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah, “Alt sıralardan kurtulma mücadelesi verdiğimiz bu haftalarda peş peşe zorluk derecesi çok yüksek maçlar oynuyoruz. Sivasspor maçı da bunlardan biriydi. Balıkesir maçı sonrası hafta boyunca bu maçı düşündük. Maça gelince ilk dakikadan son dakikaya kadar oyunun her bölümünde topa sahip olmaya çalıştık. İlk yarıda bulduğumuz 3-4 net gol pozisyonundan yararlanamadık. Rakip takım kalecisi iyi toplar çıkardı. İlk yarı aradığımız golü bulamadık. İkinci yarıya iyi başlayarak Kweuke ile üst üste goller bularak skoru 2-0 yaptık. Bu gollerden sonra rakip golü erken buldu, bizde bu durumu erken atlatıp ani ataklarla gol pozisyonları bulmaya başladık. Farkı ikiye çıkartmanın çabası içerisindeyken, Sivasspor’un kalecisi Korcan iyi maçlarından birini çıkartarak bunlara engel oldu. Bizim için hayati önem taşıyan bir maçtan galip ayrılarak, hem iç sahada kazanma serimizi ikiye çıkardık hem de rakibimizin bir puan önüne geçerek alt sıralardan azda olsa uzaklaştık” diye konuştu.

“ERCİYES MAÇINDA GALİP GELMEMİZ ÇOK ÖNEMLİ”
Ligin 25. haftasında Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı ile ilgili de konuşan Ferah; “Kritik bir müsabaka bizi bekliyor. Galip gelmemiz çok önemli. Bu işi başaracak teknik ekibe ve oyuncu kadromuza güvencimiz tam. Bu zorlu maçta Kayseri ve çevre illerde yaşayan Rizelilerin takımlarının yanında olmasını bekliyoruz. Süper ligdeki müsabakalar çetin ve zor geçiyor. Aynı kalitede birçok ekip var. Bu yüzden puanlarda birbirlerine yakın. Bir galibiyet alarak birkaç sıra yukarı çıkmak, mağlubiyette ise birkaç sıra geriye düşebiliyorsunuz. Bu yüzden alınacak bir puanlarda çok kıymetli. Takım olarak hafta içi bu müsabakaya da en iyi şekilde hazırlanarak puan ve puanlar almak istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız