1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'da transfer harekatı; Tunus'tan transfer!
Rizespor'da transfer harekatı; Tunus'tan transfer!

Rizespor'da transfer harekatı; Tunus'tan transfer!

Rizespor'da transfer çalışmaları sessiz ve derinden devam ederken yönetimin önümüzdeki hafta içinde transfer bombalarını tek tek patlatmaya başlayacağı iddia edildi.

A+A-

ÇAMDALI VE GÜVEN İMZALARI RİZE'DE ATACAK
Çaykur Rizespor’ da her şey transfere endekslenmiş durumda. Süper lig için kadro planlamaları ile ilgili çalışmalarını tamamladıktan sonra transfer harekatına başlayan yeşil-mavililer önümüzdeki hafta içinde transfer bombalarını tek tek patlatmaya başlayacak. Rizespor’un süper lig için yapacağı ilk transferler ise Ali Çamdalı ile Mehmet Güven. Yeşil-mavililer geçen sezonun ikinci yarısında yaşadığı sorunlar nedeniyle Konyaspor’dan ayrılan Ali Çamdalı ile bir yıllığına anlaştı. 

Yeşil-mavililerin anlaşmış olduğu bir başka isim ise Süper Lig’den düşen Osmanlıspor’dan Mehmet Güven. Kulübüyle sözleşmesi sona eren Mehmet ile yapılan görüşmede 2 yıllığına prensipte anlaşmanın sağlandığı bildirildi. Ali Çamdalı ve Mehmet Güven’in 29 Mayıs Salı günü Rize’ye gelip resmi sözleşme imzalayacakları bildirildi.  Transferde önceliği sözleşmesi sona eren isimlere verip Ali ve Mehmet ile anlaşan Rizespor, Süper Lig’den düşün Gençlerbirliği’nden Uğur Çiftçi ve Ahmet Oğuz için temaslarına devam ediyor. 

ahmed-akaïchi.jpg

TUNUSTAN TRANSFER İDDİASI
Çaykur Rizespor’ da yurt dışı transferi için yeni isimler gelmeye devam ediyor. Yeşil-mavililerin bir süredir takip ettiği isimlerden ikisinin Tunus’tan olduğu öğrenildi. Atmaca Tunus milli takımın dada forma giyen  Saber Khalıfa  ile Ahmet Akaıchı ile yakından ilgilendiği bildirildi. Scaut ekibinin bir süredir izlediği bu iki oyuncu için Transfer komitesinin Tunus’a gidip görüşme yaptığı öğrenildi.  Tunus 1. Lig takımlarından Al Ittıhad’da forma giyeh Ahmet Akaichi, 21 maçta 10 gol attı.29 yaşındaki golcü oyuncu 2013 yılında Almanya 2. Bundesliga’ dada forma giydi.

saber-khalifa.jpg

Yeşil-mavililerin Tunus’ dan transfer etmek istediği isimler arasında yer alan ise Saber Khalıfa. 31 yaşındaki tecrübeli forvet oyuncusu Clup Africaina takımını en golcü oyuncusu. 2015-2015 sezonun da 15 gol atan Saber Khalıfa geçen sezon 20 maçta 1732 dakika süre alıp 9 gol kaydetti.  Tunus milli takımın dada göre yapan tecrübeli golcünün sözleşmesi gelecek sene bitecek. Bu dedenle kulübü satışına daha sıcak bakıyor. Rizepor Saber Khalıfa ve Ahmet Akaichi için temaslarına devam ediyor. (Alihan Telatar)

150708_khalifa.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum