1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. RİZESPOR'DA YENİ YÖNETİM NETLEŞMEYE BAŞLADI
RİZESPOR'DA YENİ YÖNETİM NETLEŞMEYE BAŞLADI

RİZESPOR'DA YENİ YÖNETİM NETLEŞMEYE BAŞLADI

Başkan Kemal Yardımcı, 17 Eylül’ de yapılacak olağan üstü kongrelerde yeni yönetimde yer alacak isimleri netleştirmeye başladı. Yardımcı, “Yönetimde görev alacak herkesin önceliği Rizespor olacak” dedi

A+A-

Rizespor’un 17 Eylül 2017 tarihinde Rizespor A.Ş. ve Rizespor derneğinde yapacağı olağan üstü genel kurul için çalışmalar devam ederken Başkan Kemal Yardımcı da yönetimde yer almasını istediği isimlerle görüşmelerini sürdürüyor.

yntm-001.jpg

Rizespor A.Ş.de 9, Dernek’den de 15 kişinin yer alacağı yönetim kurullarında Başkan Yardımcı, Hasan Kartal, Yılmaz Zehiroğlu ve Mustafa Çilingiroğlu ile görüşüp isimlerini paylaşmıştı.

Rizespor A.Ş.den 9, Rizespor derneğinden de 15 kişinin yer alacağı yönetimde; Murat Kıran, Şükrü Cevahir, Ali Çemberci, Hasan Bakır, İbrahim Tali, Rahmi Metin’in yanı sıra bazı sürpriz isimlerin olması bekleniyor. Öte yandan Başkan Kemal Yardımcı, seçilecek yeni yönetimde mevcut yönetimden 3-4 kişinin yer alacağını açıklamıştı.

"Önceliğimiz Rizespor"

Rizespor Derneği ile Rizespor A.Ş.nin 17 Eylül’de yapacağı olağanüstü genel kurul için çalışmalar sürürken Başkan Kemal Yardımcı, Üslendikleri görevde sıkı bir çalışma içinde olduklarının altını çizerek, “Rize’de durmadan Rizespor’u yönetemezsin. Biz de çok ciddi ve sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Bu, bu kadar net. Kendi şahsı durumumuzu ve işlerimizi mazeret göstermeden önceliğimizi Rizespor’a verdik. Yeni yönetim kurulunda yer alacak isimlerin önceliği de Rizespor olacak. Bununla da bugüne kadar gördüğümüz samimiyet giderek artacak” dedi.

Genç isimler olacak

Çok samimi bir şekilde çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Yardımcı, “Yönetim kurulunun büyük bir çoğunluğu Rize’den olacak. Rize’de genç istikbal vadeden isimlerin yönetimde yer almasını istiyorum. Bunun için de çalışıyorum. Çünkü uzun yıllar çalışacak, Rizespor’a hizmet verecek genç isimleri yetiştirmemiz lazım. Elbette eksiğimiz ve fazlamız olacak. Bu sadece benim değil hepimizin yapacağı iş. Çünkü sorumluluğumuz büyük. Yeni seçilecek yönetimde görev yapmak isteyenlerin sayısı fazla. İlgi çok fazla. Bu da beni mutlu ediyor. Yönetimde yer almayacak isimlerin, kızıp üzülmelerini istemiyorum. Herkesin Rizespor için yapacağı çok şey var” diye konuştu. (Alihan TELATAR)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız