1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'dan Güvenç Kurtar'a öfke
Rizespor'dan Güvenç Kurtar'a öfke

Rizespor'dan Güvenç Kurtar'a öfke

Rizespor Kulüp Başkanı Ekrem Cengiz imzasıyla yapılan yazılı basın açıklamasında eski teknik direktör Güvenç Kurtar sert şekilde kınandı.

A+A-

Ömer ŞAN - Çaykur Rizespor Kulübü’nden, eski Teknik Direktörü Güvenç Kurtar’a ağır suçlama. Kulüp Başkanlığından yapılan Başkan Ekrem Cengiz imzalı basın bildirisinde Kurtar, paragözlülükle suçlanırken; “Türk Futbolu öncelikle bu işi sırf para için yapan hocalardan arınmalıdır.”denildi.
Kurtar’ın kulüpten ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamalar ve tutumları ile Ç.Rizespor Kulübünü zedelediğini kaydeden Başkan Ekrem Cengiz, Güvenç Kurtar’ın bu tutum ve davranışlarına karşı yasal haklarını sonuna kadar koruyacaklarını belirterek, “Aynı zamanda hem kulübümüz yönetimi hem de tüm Rize şehri bu işin peşini bırakmayacaktır.”dedi.
Öte yandan Ç.Rizespor ile karşılıklı anlaşarak görevinden ayrıldığı kaydedilen eski teknik direktörü Güvenç Kurtar’ın Ç.Rizespor Kulübünü, kendisine haksızlık yapıldığı ve kulüpten alacağının ödenmediği yönünde Futbol Federasyonu’na şikâyette bulunduğu öğrenildi.
Ç.Rizespor Kulübü’nden Başkan Ekrem Cengiz imzası ile yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi :
“GÜVENÇ KURTAR’I KINIYORUZ
Hak etmiş olduğundan fazla para almasına rağmen, hala para almanın peşinde olan eski teknik direktör Güvenç KURTAR’ı kınıyoruz…
Teknik Direktörlük döneminde transfer hataları, bir teknik direktöre yakışmayacak davranışları ve futbolcular hakkındaki olumsuz konuşmaları ile kulübümüze çok büyük zararlar vermiştir.
Nasıl ki bu kulübe hoca olabilmek için 3 yıldan beri başta Sayın Şadan KALKAVAN, Sayın Neşat TAVUKÇUOĞLU gibi Rize büyüklerini devreye sokarak kulis yaptıysa, bizden alacağı olsaydı aynı kulisi yapardı. Biz Çaykur Rizespor Kulübü olarak bu konu da hukuken de, adaletten de haklıyız. Haybeden para peşinde koşan bu adam yaptığı görev süresi göze alınmadan bile tüm sezonluk parasını borcum var diyerek içerden çekmiştir.
Bu konuda yasal haklarımızı sonuna kadar koruyacağız ve aynı zaman da hem kulübümüz yönetimi hem de tüm Rize şehri bu işin peşini bırakmayacaktır.
Güvenç KURTAR’dan sonra Sayın Saffet SUSIC hoca ile çalıştık. Güvenç KURTAR’dan daha başarılı olmasına rağmen ayrılacağımız dönem kendisinin alacağı yokken ve bizden hiçbir tazminat talebi de olmadığı halde, kulüp olarak kendisini memnun edecek bir ödeme yaparak helalliğini aldık. Üstelik Güvenç KURTAR hale hazırda çalışıyor ve mağdur değildir. Şuan izlediği yol, “ne kazanırsam kardır” zihniyeti içindedir. Bu zihniyette ki hocalar olduğu müddetçe, Türk Futbolu ilerleme kaybetmeyecektir.
Türk Futbolu öncelikle bu işi sırf para için yapan hocalardan arınmalıdır.
Kulübümüzün imajını zedeleyen bu insan için, Rizeli büyüklerin herhalde bir cevabının olacağına inanarak, Çaykur Rizespor’un hakkını her platformda koruyacağımızı tüm kamuoyuna önemle duyururuz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum