1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'dan imza şovu
Rizespor'dan imza şovu

Rizespor'dan imza şovu

Çaykur Rizespor, yeni sezonda transfer ettiği toplam 12 futbolcusunu İstanbul'da basına tanıttı. Tanıtımda adeta imza şovu gerçekleştirildi...

A+A-

The Plaza Oteli'nde yapılan tanıtım toplantısında kulüp başkanı Abdülkadir Çakır'ın yanı sıra asbaşkan Yılmaz Zehiroğlu, basın sözcüsü Aykut Ferah, teknik direktör Samet Aybaba ve yeni transfer edilen oyuncular da hazır bulundu. Basın sözcüsü Aykut Ferah, Çaykur Rizespor'un vizyonu ve misyonu hakkında bilgi verirken, takımın yeni sezonda "Atmacalar" olarak anılacağını söyledi.

Toplantıda bir konuşma yapan kulüp başkanı Abdülkadir Çakır, teknik kadrolarına güven duyduklarını belirterek, "Yeni transferlerimizle başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum" dedi.

Fenerbahçe'nin transfer ettiği Yasin ile ilgili soruları yanıtlayan Çakır, "Yasin'in Fenerbahçe'ye transferi biraz uzadı, ama kendisinin Fenerbahçe ile anlaşmasında sıkıntı vardı. Bizim bonservis bedelinde anlaşmamızda sıkıntı yoktu. Kendisi de anlaştı ve transfer oldu. Yasin bizim altyapıdan yetişen sevdiğimiz bir kardeşimiz. Fenerbahçe'de de başarılı olacağına inanıyorum. Altan ise ailevi nedenlerden dolayı benden affını istedi. Teknik heyetimize danıştım, onlar da 'Kafasını veremez, takdir sizin' dediler. Altan'a bu ayın 31'ine kadar izin verdim. İstanbul veya büyük bir ilde kulüp arayacak" dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise eski kadrodan 24 oyuncunun gönderilerek yerlerine yeni oyuncular aldıklarını hatırlatarak, "İyi bir takım olduk. Hedefimiz ilk 10'da yer almak. Yeniden yapılanma benim işim. Yıllarca yaptım, hep de doğru düzgün yaptım. O yüzden de Çaykur Rizespor'a beni aldılar. Yeniden yapılanmanın nedeni, takımın son yıllarda lig sıralamasında ve futbol adına çok kötü yerde olmasıdır. Bu kadar oyuncu değişikliği zor iş olsa da takımın bunu yapma mecburiyeti vardı. O yüzden bu kararı aldık. Başkanımız 'yeter, çok aldık' diyor, gidenlere bakmıyor. Başkanı kandırabilirsek bir oyuncu daha alacağız" diye konuştu.

Aybaba, yeni yapılacak tesislerle birlikte altyapı sorunlarını da çözmek istediklerini kaydederek, "Süper Lig'de her takımda en az 3-4 tane Karadenizli oyuncu oynuyor. Bu değerleri bir yerde toplayıp, Türkiye'ye dağıtmak istiyoruz" diye konuştu.



Yapılan konuşmaların ardından yeni transferler David Gonzales, Metin Aktaş, Turgay Gölbaşı, Gökhan Kök, Emre Toroman, Bahadır Sekizkardeş, Cumhur Bozacı, Şadi Çolak, Elionar Riberio, Leandro Rodriges, Igor Gal ve Ergün Teber, gruplar halinde sözleşme imzaladılar. İmza töreninin ardından başkan ve yöneticiler, yeni transferlerle birlikte fotoğraf çektirdi.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum