1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'un yeni hedefi Bursa!
Rizespor'un yeni hedefi Bursa!

Rizespor'un yeni hedefi Bursa!

Çaykur Rizespor, hafta sonu deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde yoğun bir tempoyla sürdürüyor.

A+A-

Mustafa BAYRAK - Turkcell Süper Lig'de geçen hafta evinde Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup eden Çaykur Rizespor, deplasmanda yapacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yaptığı çalışma ile sürdürdü. Antrenman, Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın il dışında olması nedeniyle Yardımcı Antrenör Bülent Albayrak nezaretinde yapıldı. Antrenmanın ardından gazetecilerin sorularını cevaplandıran Albayrak, geçen hafta Fenerbahçe karşısında alınan galibiyetin moraliyle deplasmanda Bursaspor'u da devirmenin hesaplarını yaptıklarını söyledi. Altan'ın sakatlığının sürdüğünü de belirten Albayrak, bu futbolcunun hafta içinde takıma dahil olmasını beklediklerini ifade etti.
Yeşil-mavili futbolculardan Cem Baki ise, Bursaspor'u yenecek güçte olduklarını kaydederek, "Kazanmaya gidiyoruz. Bursaspor, bizden 2 puan yukarıda bulunuyor. Biz de artık form tutturmaya başladık. Fenerbahçe galibiyeti ilaç gibi geldi. Sivasspor maçını kaybetmiştik. Moralimiz yerinde. Bursa maçından 3 puanla döneceğiz. Rize'ye 3 puanla dönerek, Bursaspor'un üstüne çıkmak istiyoruz" dedi.
Çaykur Rizespor'un golcü futbolcusu Zafer Biryol da, Fenerbahçe müsabakasında özlemini duyduğu golle buluştuğunu, bundan sonraki maçlarda da gollerinin devamının geleceğini ifade etti.
Çaykur Rizespor bugün yaptığı idmanın ardından dinlenmeye çekilirken, Yeşil-mavililer yarın havayolu ile İstanbul'a giderek, Dedeman Otel'de kampa girecek. Çalışmalarını burada sürdürecek olan Çaykur Rizespor, Perşembe günü maçın oynanacağı Bursa'ya gidecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız