1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'ye 5 yıldızlı Hilton geliyor
Rize'ye 5 yıldızlı Hilton geliyor

Rize'ye 5 yıldızlı Hilton geliyor

Konya'da Hilton Oteli'nin açılışına katılan Başbakan Erdoğan'ın isteği üzerine Rize'ye de 5 yıldızlı Hilton kurulması kararlaştırıldı.

A+A-

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Hilton Otelleri Yönetim Kurulu Başkanından, Rize’de Hilton Oteli yapılmasını istediğini söyleyen AK Parti Rize Milletvekili adayı Hasan Karal, yakında Rize’de 5 yıldızlı Hilton Oteli’nin açılacağını söyledi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Karal; “Konya’da Hilton Oteli açılışına katılan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Hilton yönetim kurulu başkanına “bu otelden bir tane de Rize’de istiyorum” dedi. Bunun üzerine harekete geçen Hilton otelleri yönetimi, Rize’de beş yıldızlı bir otel yapmak için çalışmalar başlattı. Eski öğretmenevinin bulunduğu alanda kurulmasına karar verilen Hilton otelinin projesi tamamlandı. Önümüzdeki süreçte Hilton Rize otelinin inşaatına başlanıp kısa sürede tamamlanacak. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize’ye gösterdiği önemi bir kez daha gördük.” şeklinde konuştu.

37170

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum