1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'ye 62,5 Milyon TL'lik bütçe çıktı
Rize'ye 62,5 Milyon TL'lik bütçe çıktı

Rize'ye 62,5 Milyon TL'lik bütçe çıktı

Rize İl Özel İdaresi 2017 Yılı Mali Bütçesi 62,5 Milyon TL olarak belirlendi.

A+A-

İl Genel Meclisinin Kasım ayı olağan toplantılarının 20. Birleşimi, Meclis Başkanı Mehmet Kazancı başkanlığında yapıldı.

butce2-001.jpg

İl Genel Meclisi Üyelerinin hazır bulunduğu toplantıya, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş, Genel Sekreter Yardımcısı Ümit Hüseyin Sarı, Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Gençaslan ile Encümen Müdürü Ahmet Yıldırım katıldı.

İl Genel Meclisi Plan Bütçe Komisyonunun, Kasım ayı boyunca diğer ihtisas komisyonları, ilgili kurum müdürleri ve İl Özel İdaresi birim müdürleriyle sürdürdüğü çalışmalar neticesinde İl Özel İdaresi'nin 2017 yılı mali bütçesine son şekli verildi.

Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Nurettin Baş, toplantıda yaptığı konuşmada bir ay boyunca devam eden bütçe görüşmelerine emek veren ve destek olan herkese teşekkür ederek, Rize İl Özel İdaresi 2017 Yılı Mali Bütçesinin, komisyonca 62,5 Milyon TL olarak uygun görüldüğünü ifade etti.

Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, raporun okunması ve görüşlerin alınmasının ardından meclis oylamasına sunduğu Plan Bütçe Komisyon raporu, oy birliği ile kabul edildi.

butce1-001.jpg

Rize İl Özel İdaresi’nin 2017 Yılı Mali Bütçesi olarak belirlenen 62,5 Milyon TL'den İl Özel İdaresi yatırımlarının yanında Rize’deki birçok kamu kurumunun da pay alacağını ifade eden Başkan Kazancı, konuşmasının devamında ise şunları söyledi: "Bütçe görüşmelerinin yapıldığı bir aylık periyotta, bütçeye son şeklinin verilmesine büyük emeği olan başta Plan Bütçe Komisyonu Başkanı ve Üyeleri olmak üzere, İl Genel Meclisi Üyelerimize, tüm İhtisas Komisyonlarımızın Başkan ve Üyelerine, komisyonlarımıza yardımcı olan ilgili Kurum Müdürleri ile Birim Müdürlerimize Meclisimiz adına teşekkür ediyorum. Ayrıca İl Özel İdarisi 2016 yılı mali bütçesinin değerlendirmesi ve 2017 yılı mali bütçesinin planlamasında yaptıkları katkılardan dolayı Valimiz Erdoğan Bektaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekilimiz Salih Kurtuluş ve Genel Sekreter Yardımcımız Ümit Hüseyin Sarı’ya teşekkür ediyorum. Bir aylık çalışmanın neticesinde belirlen 62,5 Milyon TL’lik bütçenin ilimize hayırlı olmasını ve faydalı hizmetlerde kullanılmasını temenni ediyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız