1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Sadri Şener: 'Fazla para harcadık!'
Sadri Şener: 'Fazla para harcadık!'

Sadri Şener: 'Fazla para harcadık!'

Fatih Tekke transferini 'bütçemizi sarsar' diyerek sürüncemeye bırakan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, genç oyunculara çok para verdiklerini söyledi!

A+A-

Şener'in transfer açılımı!
Transferde yüzde yüz doğru yapmanın zor olduğunu söyleyen Şener, “Biz de gençlerin transferde fazla para harcadık” dedi. Şener, yönetimde işlerin 3-4 kişi üzerine yıkılmasını da gündeme getirerek, sitem etti...

İFTARA KATILDI
Trabzonspor’da Başkan Sadri Şener, transferde yüzde yüz doğru yapmanın imkansız olduğunu söylerken, genç oyuncuların transferde fazla para harcadıkları öz eleştirisini yaptı. Şener, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak’ın, Ankara’da Trabzon bürokrasisine verdiği iftar yemeğinde konuşurken, halen daha şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarını anlattı!

TUTMAYABİLİYOR
Şener, transferde yaptıkları fazla harcamaya değinirken, “Transferde hatalar olur. Biz de yaptık. Çünkü yüzde yüz doğru yapamazsınız. Özellikle başkanlığım süresince genç oyuncuların transfere ağırlık verdik ama bu transferlere fazla para harcadık. İleriye dönük yatırım yapmak istiyorsunuz fakat bu her zaman tutmayabiliyor” diye konuştu.

ŞAMPİYON OLMALI
Trabzonspor'un kadrosunun lig sonunda şampiyon olması gerektiğini de söyleyen Şener, “Bu köprünün altından çok sular geçer tabiri doğru. Konumumuzda hiçbirşey farketmedi ve etmeyecek de” dedi.

Şener, yönetimde işlerin 3-4 kişi üzerine yıkılmasından da şikayet edip, “Bu yük de onlardan bazılarına ağır geliyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum