1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Sahte imam BDP binasını bastı
Sahte imam BDP binasını bastı

Sahte imam BDP binasını bastı

Alternatif Cuma namazlarıyla gündeme gelen sahte imam BDP binasını bastı.

A+A-

BDP’nin alternatif Cuma namazlarını kıldıran sahte imamların ücret karşılığı tutulduğu ancak bu paraların ödenmemesi üzerine kavga çıktığı ve namazlara ara verildiği ortaya çıktı.

21 EKİM'DEN BERİ KILINMIYOR

Batman Kozluk’ta, BDP Kozluk Üçyol Temsilciliği yanında bulunan boş arsada her hafta kılınan alternatif Cuma namazı, 21 Ekim’den beri kılınmıyordu. Bunun sebebinin sahte imam R.H.’nin kendisine vaat edilen parayı alamaması olduğu ifade ediliyor.

PARAMI VERMEYEN NAMUSSUZDUR

Edinilen bilgilere göre, Batman Kozluk’ta mayıs ayından 21 Ekim’e kadar her hafta düzenlenen alternatif Cuma namazlarını kıldıran sahte imam R.H., geçtiğimiz hafta başında BDP Kozluk İlçe Başkanlığı’na gidip, “Paramı vermeyen şerefsizdir, namussuzdur” diyerek BDP Kozluk İlçe Başkanı Ali Toftik’e saldırdı.

KARAKOLLUK OLDULAR

İmam ile BDP’li yöneticiler karakolluk oldular. Olay tarafların Emniyet’teki verdikleri ifadeyle ortaya çıktı. Sahte imam R.H., polise verdiği ifadede BDP’li Ali Toftik tarafından kendisine Cuma namazı kıldırması için verilen ücretin son iki Cuma namazında verilmediğini söyledi. R.H. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Batman Kozluk’ta, BDP Kozluk Üçyol Temsilciliği yanında bulunan boş arsada her hafta kılınan alternatif Cuma namazı, 21 Ekim’den beri kılınmıyordu. alternatif Cuma namazlarının “R.H.”nin parasını alamaması sebebiyle kılınmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız