1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Salihoğlu, Rize Valisi iken yaşadığı olayı unutamıyor
Salihoğlu, Rize Valisi iken yaşadığı olayı unutamıyor

Salihoğlu, Rize Valisi iken yaşadığı olayı unutamıyor

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Rize Valisi iken yaşadığı olayı unutamıyor...

A+A-

Resmi makam aracıyla yetişmesi gereken programlara geç kalsa da kırmızı ışık ve hız kurallarına azami özen gösteren Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Rize Valisi iken yaşadığı bir olayı anlattı.

enversalihoglu.jpg

Vali Enver Salihoğlu, trafik kurallarına harfiyen uyuyor . Vali Salihoğlu, acil yetişmesi gereken programlara 59 0001 plakalı resmi makam otomobiliyle giderken, geç kalmasına rağmen, hız kurallarına ve trafik ışıklarına azami özen gösteriyor. Kavşaklardaki tüm kırmızı ışıklarda duran Vali Enver Salihoğlu, yaşamak için her türlü kurallara uyulması gerektiğini söyledi. Salihoğlu, "Kural iyi bir şey, uyacağız. Yaşamak için tüm kurallara uyacağız" dedi.
Rize'de görev yaparken kırmızı ışıkta durduğunda bir vatandaşın kendisini tebrik ettiğini söyleyen Vali Enver Salihoğlu, "Bir gün Rize'de kırmızı ışıkta duruyordum. Bir adam geldi ve dedi ki, 'Sayın Valim sizi tebrik ederim.' Kendisine ne yaptık sağol, niye tebrik ediyorsun dedim. 'Kırmızı ışıkta durdunuz, onun için tebrik ediyorum' dedi. Kırmızı ışığı durmak için koymuşlar. Geçsem zaten ben ölürüm, kendimi tehlikeye atarım dedim. Yaşamak istiyorsak trafik kurallarına uyacağız. Her türlü kurallara uyacağız, sigara da içmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum