1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Şampiyon Merkez Hatuniye Camii
Şampiyon Merkez Hatuniye Camii

Şampiyon Merkez Hatuniye Camii

Yaz Kuran Kursu öğrencileri arasında düzenlenen futbol turnuvasının bugünkü final maçının sonunda Şampiyon Merkez Hatuniye Camii oldu.

A+A-

NACİ GÜVEN - Yaz Kuran kurslarına giden kursiyerler arasında düzenlenen futbol turnuvasının finali bugün Pazarspor Suat Karabekir tesislerinde Merkez Hatuniye Camii ile Kirazlık Mahallesi Camii arasında oynandı.



 Maçı 9–4 kazanan Merkez Hatuniye Camii Şampiyon olurken, Kirazlık Mahallesi Camii ise turnuvayı ikinci olarak tamamladı. Her iki takımın kupasını da Pazar İlçe müftüsü Kemalettin Aksoy verdi.

Karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşayan Pazar Merkez Camii takımı kupayla birlikte şehir turu attılar.

Pazar Merkez Hatuniye Camii İmamı ve takımın çalıştırıcısı Paşalı Yılmaz, turnuva boyunca heyecanlı ve zevkli karşılaşmalar yaşandığını belirterek, “Nihayetinde bir turnuvaydı bu. Öğrencilerimizin derslerin yanında spor yapmaları, kaynaşmaları güzel bir olay” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum