1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Şampiyon Subaşı Köyü
Şampiyon Subaşı Köyü

Şampiyon Subaşı Köyü

Pazar 1. Spor şenlikleri Kapsamında düzenlenen Köyler arası futbol turnuvasının finalinde penaltı atışlarıyla Subaşı köyü şampiyon oldu.

A+A-

Pazar 1. Spor Şenlikleri, Köyler arası Futbol Turnuvası'nın muhteşem finaliyle sona erdi. Pazarspor Suat Karabekir Tesislerinde Rize Valisi Kasım Esen'in de katıldığı finalde Subaşı Köyü normal süresi 1-1 tamamlanan müsabakanın ardından yapılan penaltı atışlarında elde ettiği üstünlükle şampiyon oldu.








Turnuva finalini yaklaşık 4 bin kişi izledi.

Stadın tribünü olmadığı için taraftarlar çimenliklerde maçı izlediler.

Bayanlarla çocuklar da final müsabakasına büyük ilgi gösterdiler.

Zevkli ve heyecanlı geçen müsabakanın ilk yarısı 0-0 golsüz eşitlikle tamamlandı.







İkinci yarıda önce Sessizdere ardından da Subaşı Köyü birer gol kaydetti ve normal süre 1-1 sona erdi. Statü gereği uzatmaya gidilmeden müsabakada penaltı atışlarına geçildi.

Penaltı atışlarında Sessizdere, Celal'in ayağından bir vuruşu gole çeviremeyince Subaşı Köyü namağlup götürdüğü turnuvayı şampiyon olarak tamamlamış oldu.








Subaşı Köyü takımı penaltılar sonucunda gelen şampiyonluğu stad içinde ve şehirde tur atarak taraftarlarıyla doyasıya kutladı.

Rize Valisi Kasım Esen, kupa töreninden önce yaptığı açıklamada, pazar İlçesinin sporda öncü olmaya namzet bir yapıyı yakaladığını vurgulayarak, "Tüm Pazar Halkını kutluyorum. Spor yapan insanlar güzeli, doğruyu yakalar. Pazar ilçemizde de bu güzelliklerin devam etmesi için her türlü desteği sağlayacağız" dedi.





Rize Minikler Ligi Şampiyonu Pazarspor'a kupasını veren Rize Valisi Kasım Esen, oyuncuları tek tek tebrik etti.

Turnuva üçüncüsü Suçatı Köyü'nün kupasını Pazar Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz verdi.

Turnuva ikincisi Sessizdere Köyü'nün kupasını Kaymakam Yalçın Sezgin takdim etti.




Şampiyonluk kupasını Subaşı Köyüne Rize Valisi Kasım Esen ile İl Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Yılmaz birlikte verdiler.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
45 Yorum