1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Sarıkamış'ta Pazar İHL rüzgarı
Sarıkamış'ta Pazar İHL rüzgarı

Sarıkamış'ta Pazar İHL rüzgarı

Rize’den 250 öğrencinin katıldığı Sarıkamış şehitlerini anma etkinliğine bu yıl Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi, Pazar’ı 24 öğrenci ve 2 idareci ile temsil etti.

A+A-

Sarıkamış şehitlerini anmak için Gençlik ve Spor Bakanlığının himayelerinde düzenlenen dev organizasyona Pazar ilçesinden de Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri katıldı.

srkms2.jpg

Ülke çapında düzenlenen bu gençlik aktivitesine Rize’den 250 öğrenci giderken Pazar’ı 24 öğrenci ve okul müdürü Fikret Andıç, müdür yardımcısı Sultan Kantar ile temsil eden Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi ekibi Sarıkamış’taki 9 kilometrelik gençlik yürüyüşüne katıldıktan sonra pazar gecesi ilçeye döndü.

srkms1.jpg

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın da katıldığı organizasyon her yıl 6-7-8 Ocak günlerinde Sarıkamış'ın Allahu Ekber dağları eteklerinde düzenleniyor.

srkms3.jpg

1914 yılında 90 bin askerimizin donarak şehit olduğu Sarıkamış'ta düzenlenen bu anma etkinliğinin bu yıl ki teması Gençlik Şühedanın İzinde idi.

srkms4.jpg

srkm5.jpg

srkms6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız