1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Sarp Sınır Kapısı kapatılıyor!
Sarp Sınır Kapısı kapatılıyor!

Sarp Sınır Kapısı kapatılıyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Sarp Sınır Kapısının kapatılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

A+A-

Gümrük ve Ticaret Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, arp Sınır Kapısındaki modernizasyon çalışmaları kapsamında 22 Mart Perşembe günü saat 08.00-20.00 arasında sistemlerin geçici olarak çalışmayacağı ifade edilerek, yolcu ve araç giriş-çıkış işlemlerinin yapılamayacağını duyurdu.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamada, "Gelinen aşamada, Gürcistan'dan giriş yönünde başlanılan inşaat çalışmaları tamamlanmış olup, giriş-çıkış gümrük işlemlerinin tamamlanan kısımda gerçekleştirilmesi, sahanın Türkiye'den çıkış yönünde ise inşaat çalışmalarına devam edilmesi öngörülmektedir. Söz konusu çalışmalar nedeniyle, 22.03.2018 Perşembe günü 08.00-20.00 saatleri arasında sistemler geçici olarak çalışmayacağından, Sarp Sınır Kapısından yolcu ve araç giriş-çıkış işlemleri yapılamayacaktır" ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum