1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Sarp Sınır Kapısı'nda olaylı gece: 4 yaralı
Sarp Sınır Kapısı'nda olaylı gece: 4 yaralı

Sarp Sınır Kapısı'nda olaylı gece: 4 yaralı

Türkiye ile Gürcistan arasında bulunan Sarp Sınır Kapısı’nda dün gece çıkan olayda 2'si polis memuru 4 kişi yaralandı.

A+A-

Olay geçtiğimiz gece Sarp Sınır Kapısı’nın Gürcistan’a geçen yolcuların arama noktasında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, aranmak üzere polisin "dur" ihtarına uymayan H.Ç isimli kişi aracını polis memurlarının üzerine sürerek G.B ve İ.Ö isimli iki polis memurunun yaralanmasına neden oldu.

Yaralı polis memurları H.Ç’yi durdurabilmek için silah kullandı. Seken kurşunlar S.Ç isimli bir vatandaşın yaralanmasına neden oldu. H.Ç ise ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.

S.Ç ve H.Ç Hopa Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, polis memurları G.B ve İ.Ö’nün hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildikleri öğrenildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

H.Ç'nin amcasının oğlu Kani Ç, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, olay yerine daha sonra geldiğini ve şahitlerle görüştüğünü belirterek, "H.Ç, arabasının altına sıkışan plastik dubayı almaya çalıştığı sırada çevredeki vatandaşlarla tartışmış. Tartışma daha sonra kavgaya dönüşmüş. Kavganın ardından polis, vatandaşlara müdahale etmeye başladığı sırada da H.Ç, arabasına binerek kaçmaya çalışmış. Kaçmaya çalıştığı sırada arabasını polislerin üzerine sürmüş. Polisin ateş etmesi sonucu hem H.Ç hem de olay yerindeki bir vatandaş yaralanmış. Biz de bu kadarını biliyoruz" dedi.

Bu arada tedavisinin ardından Hopa Emniyet Müdürlüğüne götürülen H.Ç, işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum