1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Seçimden sonra işler durdu, 3 aydır cepten yiyoruz!
Seçimden sonra işler durdu, 3 aydır cepten yiyoruz!

Seçimden sonra işler durdu, 3 aydır cepten yiyoruz!

Seçim çalışmalarına Rize'den başlayan AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, esnafın, "Seçimden sonra işler durdu, 3 aydır cepten yiyoruz" tepkisiyle karşılaştı.

A+A-

AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak Rize merkez Gülbahar Mahallesinde yapmış olduğu ziyarette Rabia işareti yapan bir işçi tarafından, “Oylarımız AK Parti’nindir. Başka kimseyi tanımıyoruz. Büyüklerimizi Allah başımızdan eksik etmesin” sözleriyle karşılandı.

bak3-010.jpg

Bak, Türkiye’de istikrarı ve ekonomik büyümenin devam etmesi gerektiği konuları üzerinde vatandaşlarla konuştu.

Ziyaret etmiş olduğu bir işyerindeki esnaf, “7 Haziran seçimlerinden sonra işler durdu, bir an evvel hükümeti kuralım. Kaç aydır cepten yiyoruz. İnşallah istikrarı yakalarız ve kalkınmaya devam ederiz. Yoksa durum iyi değil” dedi.

bak2-012.jpg

Bak ise konuşmasında, “Ülkenin büyümesi ve gelişmesi için, bütün insanlarımız aynı tereddütleri yaşamaktadırlar. 1 Kasım seçimleriyle birlikte AK Parti’nin tek başına iktidar olmasıyla bu huzursuzluğu yapmış olduğumuz çalışmalarla inşallah ortadan kaldıracağız” diye konuştu.

bakirci_bak1.jpg

Bak, Rize Belediye Eski Başkanı Halil Bakırcı’nın düzenlemiş olduğu kahvaltı programına katıldı. Burada Bakırcı’yla Türkiye’nin son durumu, siyasi istikrarın ülkeye getireceği olumlu gelişmelerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum