1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. SEDAT PEKER RİZE’DE TERÖR MİTİNGİNE KATILDI
SEDAT PEKER RİZE’DE TERÖR MİTİNGİNE KATILDI

SEDAT PEKER RİZE’DE TERÖR MİTİNGİNE KATILDI

Memleketi Rize’de düzenlenen “Teröre Lanet, Şehidine Sahip Çık” mitinginde hemşehrilerine seslenen Sedat Peker, neden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdiğini açıkladı.

A+A-

Rize Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinge çok sayıda vatandaş katıldı.

İlahiler ve marşlar eşliğinde başlayan mitingde ilk önce dua okundu.

miting1-001.jpg

Mitingde konuşan Sedat Peker, Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı ihanetlerin ardında Almanya’nın bulunduğunu belirterek, alınacak intikamda merhamet edilmeyeceğini söyledi.

Peker, “Bütün terör kaçaklarını toraklarında barındıran, tüm teröristlerin eğitilmesi için ajanlarını gönderen bir ülke haline geldi. Almanya bizim çocukluğumuzun sempatik ülkesi değildir. Bizim istikbalimize kastetmiş ülkelerden artık bir tanesidir. Biz onlara şunu söyleyeceğiz; ‘Bu intikam üç yaşında çocuklarının yanında şehit edilen, hamile kadınlarının yanında şehit edilen babaların intikamıdır. Merhamet etmeyeceğiz biz” dedi.

sedatpeker.jpg

“HEDEF KÜÇÜLTMEYİN, PKK BU MİLLETİN HEDEFİ OLAMAZ”
Peker, PKK aleyhinde atılan sloganlar üzerine PKK’nın Türk milletinin hedefi olamayacağını belirerek, “Hedef küçültmeyin kardeşlerim. PKK bu milletin hedefi olamaz. Sadece bir gün ezeceği hedefi olacaktır. Biz hiç kimseyi öldürmeyeceğiz. Devletimiz askeri, polisi güçlüdür ve ayaktadır. Ne zaman ki bu kadrolar yorgun düşerse, vatandaşın kendini savunma hakkı doğarsa, meşru müdafaa hakkı doğduğu zaman adeta dünyanın şah damarları kesilmişcesine oluk oluk hepsinin kanlarını akıtacağız. Onlara merhamet etmeyeceğiz. Onlar bizi o zaman tanıyacaklar. Yüce Rabbimizden her gece onlardan alınacak intikamımız için memuriyet dileyin” dedi.

ŞEFKAT ÇETİN’İ SERT DİLLE ELEŞTİRDİ
Peker, miting öncesi MHP tarafından aleyhinde yapılan açıklamalara cevap verdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’i eleştiren Peker, “ABD Büyükelçisinden, İsrail Büyükelçisinden gelen emirleri Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin vasıtası ile alıp parti politikasıymış gibi uygulayanlar, bence asıl kemik yalayıcısı onlardır. Aklını ABD’ye, İsrail’e ipotek verenlerdir kemik yalayıcıları. Ben hayatımda hiçbir zaman kemik yalamadım. Yalamam. Ömrüm savaşarak geçti” diye konuştu.

“ERDOĞAN’I SEVİYORUM”
Peker, dostlarının Recep Tayyip Erdoğan’ı neden desteklediği yönündeki soruları ile karşılaştığını belirterek, Erdoğan’ı destekleme gerekçesini şöyle anlattı:“İster beğenirsiniz ister beğenmezsiniz. İster seversiniz ister sevmezsiniz. Ancak ortada bir gerçek var. Türkiye Cumhuriyeti devletinin kaderi ile Recep Tayyip Erdoğan’ın kaderi birlikte devam etmektedir. Recep Tayyip Erdoğan’a diz çöktürürlerse bu devlete de diz çöktürecekler. Bunu göremiyor musunuz. Bu görev bize vatan severliğimizin yüklediği bir misyondur. Bunu yapmak zorundayız. Ancak birkaç yıl sonra devletin kasasında 1 trilyon dolar olur. 2 milyon kilometre menzilli füzeler yaparız. Kendi nükleer santrallerimizi kurduktan sonra Tayyip Erdoğan’ı sevmiyorsanız buyurun sevmeyin. Sevmek isteyenler sevmeye devam etsin. Soruyorlar bana senin düşüncen ney. Yüce Rabbimiz biliyor. Ben kendisini seviyorum.”

Peker, mitingin ardından sevenlerinin coşkusu arasında meydandan ayrıldı. Peker’e ulaşmaya çalışanlar izdihama neden oldu.

video1.png


SEDAT PEKER RİZE’DE TERÖR MİTİNGİNE KATILDI paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
28 Yorum