1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR RİZE’DE YAŞATILACAK…
ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR RİZE’DE YAŞATILACAK…

ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR RİZE’DE YAŞATILACAK…

15 Temmuz hain darbe girişiminin unutulmaz kahramanı şehit Ömer Halisdemir, Rize Belediyesi tarafından Rize'de yapılan anıtla yaşatılacak.

A+A-

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, bir grup asker elbisesi giymiş FETÖ teröristlerinin 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, darbeci Tuğgeneral Semih Terzi'yi öldürdükten sonra cuntacılar tarafından şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in, ismini Rize’de yaşatmak ve gelecek kuşaklara aktarmak adına Boğaz mahallesinde anıt yaptırdı.

anit2-001.jpg

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın talimatları doğrultusunda yaptırılan anıt, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’nün Boğaz mahallesi, boğaz kent sitesi önünde tamamlandığı bildirildi.

resatkasap-003.jpg

Belediye Başkanı Kasap, “Türkiye'de vatanına sahip çıkma adına, canını hiçe sayan bu güzel şahsiyeti ölümsüzleştirmek bizim için önemlidir. Bu topraklarda Milletimizin varlığı, Şehit Ömer gibi insanların özverisiyle, can veren kan döken insanların sayesinde oluyor. Böyle kahramanlarımızı ve o geceyi her zaman hatırlamak anlamında bu tür yaklaşımlar bizim boynumuzun borcudur" dedi.

anit1-001.jpg

anit3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum