1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Selda Bağcan'ın gönlü olmadı!
Selda Bağcan'ın gönlü olmadı!

Selda Bağcan'ın gönlü olmadı!

Artvin'de katıldığı şenlikte gazetecilere konuşan türkücü Selda Bağcan, "Gönlüm MHP-CHP koalisyonundaydı. Ben 'sosyal milliyetçiyim" dedi!

A+A-

Artvin'in Şavşat ilçesinde 18. Şavşat Sahara Pancarcı Şenliği, bugün yapılan etkinliklerle tamamlandı. Şenlikte konser veren Selda Bağcan, 'sosyal milliyetçi' olduğunu belirterek, "Gönlüm MHP-CHP koalisyonundan yanaydı" dedi.
Geçtiğimiz Cuma günü başlayan festival, bugün yapılan etkinliklerle saat 19.30 sıralarında sona erdi. Festivale dün, CHP Artvin Milletvekili Metin Arifağaoğlu, Kaymakam Serdar Kaya, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Birol Şimşek, İl Emniyet Müdürü Necmettin Emre, Yusufeli Kaymakamı Kenan Eskin, Belediye Başkanı M. Naci Köroğlu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Bekir Ağırgün, İlçe Emniyet Amiri Bülent Ay ve çok sayıda vatandaş katıldı. Müzik şöleninde ise Selda Bağcan söylediği türkülerle halkı coşturdu.

Selda Bağcan, program sonrası gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Bağcan, bir gazetecinin sorusu üzerine, 'sosyal milliyetçi' olduğunu ve gönlünün seçim sonrası MHP-CHP koalisyonundan yana olduğunu söyledi. Bağcan, gazetecilerle de hatıra fotoğraf çektirdi.
Şavşat Kaymakamlığı, Şavşat Belediye Başkanlığı ve Şavşat Kültür Turizm Derneğinin hazırlamış olduğu şenliğin son gününde ise Şavşat Belediyesi halk oyunları ekibi bir gösteri sundu. Daha sonra buzağı yarışması, amatör yöresel Türk Halk Müziği yarışması, davul zurna yarışmaları yapıldı. Yarışmalarda dereceğe girenlere çeşitli ödüller verildi. Şenlikte ayrıca nefesli sazlarda dünyaca tanınmış sanatçı Ziya Aytekin ve ritimde Halit Doğruel'in müzikleri eşliğinde katılımcılar saatlerce oynadı. Daha sonra Yöresel Sanatçılar Aydoğan Can ve Zafer Tekgümüş, okudukları eserlerle vatandaşları coşturdu.
Festivalin bitimine doğru Belediye Başkanı M. Naci Köroğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Bekir Ağırgün'e bir plaket verdi. Belediye Başkanı M. Naci Köroğlu, barış, sevgi ve kardeşlik mesajları verirken, asayişi sağlayan jandarmaya ve garnizon komutanına teşekkür etti. Köroğlu, ayrıca festivalin bütün yükünü çeken belediye personeline de teşekkür etti. Belediye Başkanı M. Naci Köroğlu, "Geçmişi çok eski yıllara dayanan Pancarcı Şenlikleri, şimdi daha organize kutlanmaktadır. 3 gün süren şenliklerde en güzel bir şekilde eğlendik ve eğlendirdik. Şenliklerin özelliği ve güzelliği şenliklere ruhen katılıp neşelenmek ve eğlenmekti. Bunu Şavşat halkı ve diğer katılımcılar en güzel bir şekilde yaptılar. Kimseyi incitmeden, kimseyi kırmadan eğlendik. Bunun içinde ayrıca mutluyuz. Şavşat'ın tanıtımı ve Şavşat'ın için geleceği için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bu büyük organizasyonun altından belediye olarak anlımızın akıyla çıktık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, burada yaşanan dostluk ve kardeşlik ortamının gelecek günlere de artarak yayılmasını talep ediyorum" dedi.
Festivalde fotoğraf sanatçısı Zafer Güngüt'ün açmış olduğu "Şavşat'ta Yaşam" başlıklı fotoğraf sergisi de ziyaretçiler tarafından beğeniyle karşılandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız