1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Servis şoförleri Pazar'da durum değerlendirmesi yaptı
Servis şoförleri Pazar'da durum değerlendirmesi yaptı

Servis şoförleri Pazar'da durum değerlendirmesi yaptı

​Pazar Şoförler Odası ile Minibüsçüler Kooperatifi üyeleri, yeni öğretim döneminde öğrenci taşımacılığı konularında değerlendirme toplantısı yaptı.

A+A-

Pazar Minibüsçüler Kooperatifi Toplantı Salonunda Belediye Başkanı Ahmet Basa’nın da katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

serv2.jpg

Burada katılımcılara bir konuşma yapan Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, öğrencileri okullara en iyi şekilde ulaştıracaklarını söyleyerek, “2015-2016 yılla eğitim öğretim yılında Milli Eğitim taşımacılık döneminde yapmış olduğumuz dönem başı, dönem ortası ve dönem sonundaki toplantılarda belirttiğimiz gibi kazasız belasız olarak tamamladık. Değerli başkanlarıma ve üyelerime bu konuda duyarlı bir şekilde çalıştıklarından dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunarım. Yine aynı şekilde dönem başı, dönem ortası ve dönem sonu olmak üzere yapılacak olan toplantılarda öğrencilerimizi en iyi şekilde okullara ulaştıracağız. Geçen sene yapmaya başladığımız bu faaliyetin, bu sene üstüne daha fazla koymak için çalışacağız. Şimdiden başarılar dilerim. Başkanlarımın 2016/2017 eğitim ve öğretim yılında da aynı özveriyle çalışacaklarını ve daha iyisini yapacaklarına inanıyorum. Bizlere ve gelecek nesilde ileri çağlara ışık tutacak öğrencilerimizi taşımak ve onları güvenli bir şekilde gidecekleri yerler ulaştırmak bizim için onur ve erdemdir. Bütün minibüsçüler kooperatif başkanları ve belediye başkanımız Sayın Ahmet Basa, İl Encümenimiz Rasim çorbacı ve sigorta şirketi müdürü olan Erdal Hoşver’e de toplantımıza katıldıklarından teşekkür ediyorum.” dedi.

serv1.jpg

serv3.jpg

serv4.jpg

serv5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum