1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Servise götürdüğü aracı su alan Rizeli'nin tepkisi
Servise götürdüğü aracı su alan Rizeli'nin tepkisi

Servise götürdüğü aracı su alan Rizeli'nin tepkisi

Rizeli bir vatandaş arabasının su almasına, servis tarafında kullanıcı hatası denilince çileden çıktı ve bakın nasıl bir test ile araçtaki hatayı deşifre etti:

A+A-

Sosyal paylaşım sitesinde 210 bin izleme alan videoda vatandaş, aracının içine su almasından dolayı servise götürdüğünü söylerken, servis yetkililerinin ise kendisine aracın su kanallarına debisi yüksek su vurulduğundan dolayı sızdırma yaptığını öne sürerek hatayı kabul etmemelerine tepki gösteriyor.

su-001.jpg

"Ben debisi yüksek bu su ile daha önceleri aracımı yıkıyordum ve su almıyordu" diyen vatandaş eline aldığı itfaiye hortumu ile araca su tutarken arabanın içine su alması karşısında “Aynı bir dere ferahlığında araba su alıyor. Balık da yetiştirebilirsiniz bu arabanın içinde. Bu arabamın üçüncü servisten gelmesi" şeklinde tepkisini dile getiriyor.

video1.png


Servise götürdüğü aracı su alan Rizeli'nin tepkisi paylaşan: pazar53

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum