1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Sevenlerini hüzne boğdu
Sevenlerini hüzne boğdu

Sevenlerini hüzne boğdu

Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Artvin Lisesi Türkçe- Edebiyat öğretmeni Oktay Karakoç, öğrenci ve öğretmen arkadaşlarını yasa boğdu.

A+A-

Emekliliğine bir yıl kala geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Artvin Lisesi Türkçe- Edebiyat öğretmeni Oktay Karakoç, öğrenci ve öğretmen arkadaşlarını yasa boğdu.
Vefat eden öğretmen arkadaşlarını son yolculuğuna uğurlamak için bugün Artvin Lisesi bahçesinde bir tören düzenlendi. Artvin Lisesi Müdürü Eyüp Aytekin ve Anadolu Lisesi Müdürü Orhan Aksakal tarafından Oktay Karakoç'un özgeçmişi okundu. Duygulu konuşmalar sırasında Karakoç'un yakınları, öğrencileri ve öğretmenler gözyaşlarına boğuldu.


Öğrenciler tarafından şiirlerin okunduğu tören sonrasında, Oktay Karakoç'un cenazesi, Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazına müteakip Kolorta Belediye mezarlığında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum