1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. SEVGİ ENGEL TANIMADI
SEVGİ ENGEL TANIMADI

SEVGİ ENGEL TANIMADI

“Okulumun Kardeş Camisi” Projesi, Rize'de önemli etkinliklere sahne oluyor...

A+A-

Özel Eğitim Merkezi ile kardeş cami olan Güneysu Şükrü Elmas Topçuoğlu Camii arasında düzenlenen ortak etkinlikle otizmli çocuklar cuma namazına gelerek, namaz bitiminde cami cemaatine tatlı ikramında bulundular. 

sevg4.jpg

Özel Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Çiçekli’nin organize ettiği etkinlikte son derece renkli görüntüler oluştu. Vatandaşların otizmli çocuklarla özel olarak ilgilendiği etkinlikte eğitimde sevginin ne kadar güçlü olduğu bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

evg3.jpg

Yapılan etkinliğe katılarak destek olmaya çalışan RİDEF Rize İl Temsilcisi ve RİSEDER Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Akbulut, yaptığı açıklamada; Rize İl Müftülüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve RİSEDER Eğitim Derneği arasında imzalanan üçlü protokol kapsamında il genelinde yürütülen “Okulumun Kardeş Camisi” etkinliklerinin her geçen gün daha büyük bir ilgi ile devam ettiğini belirtti.

sevg2.jpg

Akbulut; etkinlikte emeği geçen Kızılay Şükrü Nurten Topçuoğlu Özel Eğitim Merkezi personeline, öğretmenleri,  idarecilerine, Okul Müdürü Ramazan Çiçekli ve Güneysu Şükrü Elmas Topçuoğlu Camii İmam Hatibi Yusuf Kayhan’a, bu etkinliğe vesile oldukları için teşekkür ettiğini belirtti.

sevg1.jpg

Etkinlik öncesinde RİSEDER Eğitim Derneği olarak Kızılay Şükrü Nurten Topçuoğlu Özel Eğitim Merkezi ziyaret edilerek, çocuklara dernek yetkililerince ikramda bulunuldu. Ardından birlikte Cuma namazı kılınarak, namaz sonrasında cami cemaatine tatlı ikramında bulunuldu.

Son olarak Güneysu Şükrü Elmas Topçuoğlu Camii İmam Hatibi Yusuf Kayhan, çocuklara camiyi gezdirerek, cami ile ilgili bilgiler verdi. Çocuklar için son derece eğlenceli ve verimli geçen etkinlik vatandaşların da yoğun ilgisi ile karşılandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız