1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. ŞEVKİ HOCA İLK YARIYI DEĞERLENDİRDİ
ŞEVKİ HOCA İLK YARIYI DEĞERLENDİRDİ

ŞEVKİ HOCA İLK YARIYI DEĞERLENDİRDİ

İlk yarının son maçında Karagümrük'ü deplasmanda yenerek ilk 5'de kalmayı başaran Pazarspor'da Teknik Direktör Şevki Tonyalı, yeni hedeflerini anlattı.

A+A-

Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, Karagümrük maçıyla noktaladıkları ilk yarının değerlendirmesini Pazar53’e yaptı.

İyi başladıkları grupta son haftalarda zor rakiplere karşı verdikleri mücadelelerde yenilmeseler de galibiyet sıkıntısı yaşadıklarını anlatan Tonyalı, Karagümrük galibiyetiyle üzerlerindeki stresi attıklarını söyledi.

pazarspor2.20120824231800.jpg

İlk yarıda iyi bir mücadele ortaya koyduklarını söyleyen Tonyalı, “Geride bıraktığımız 2012-2013 sezonunun ilkyarısını 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 28 puanla 5. Sırada tamamlamış bulunmaktayız. Sezon başında uçuk bir hedef koymamamıza rağmen sonuçların bizi getirdiği ortam neticesinde ilk 5 içerisinde kalmak başarıdır diye düşünüyorum. İlk yarıyı ilk 5’te bitirmek şimdi hedef anlamında sorumluluğumuzu bir kat daha artırmıştır. İlk yarıda tam istediğimiz performansı sahaya yansıtamamak adına da, çok güvendiğimiz inandığımız sporcu arkadaşlardan, gerek geçen yıldan kalan müzmin sakatlıkları, gerekse cezalıların çok olması nedenlerinden, puan anlamında 5-6 puan kaybımız oldu. Ama gelinen bu noktada özellikle altını çizmek isterim ki; 25 kişilik kadro yapımız içerisinde 14 oyuncumuzun alt yapıdan yetişmiş olmaları bizim için bir gurur kaynağı olduğu gibi, bu oyuncular takımlarına da büyük katkılar sağladı. Ayrıca bu 14 sporcunun 10 tanesinin son kazandığımız Karagümrük maçında formalarının hakkını vermeleri de bizi ayrıca sevindirmiştir. Bu oyuncularımızın yetişmesinde emeği geçen altyapı hocalarımı da gönülden tebrik ediyorum.” dedi.

pazars1.20120830211601.jpg

İlk 5’te kalarak 2. yarı için sorumluluklarının daha da arttığını vurgulayan Tonyalı, “İlkyarı sonunda ufak da olsa başarı anlamında bir profil ortaya çıktıysa bunu korumak ve daha yukarılara taşımak adına, biz teknik heyete düştüğü kadarı ile de yönetimimize, taraftarımıza, personelimize, Pazarı ve Pazarspor sevgisini içinde hisseden her bireye şimdi daha büyük sorumluluk yüklenmiştir. Bu anlamda takımımızı şu anki konumdan yukarılara taşımak adına ara transfer çalışmalarının startını vermiş bulunmaktayız. Aramıza katacağımız 4-5 nokta diye tabir ettiğimiz kaliteli oyuncu alarak ilk yarıda yaşadığımız sıkıntılarımızı yaşamamak adına daha da güçlü bir ekip kurmayı umut ediyoruz. Bu vesile ile ilk yarı ve son Karagümrük maçında aslanlar gibi savaşan sporcu arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ederken, bundan sonraki surecin daha zor, daha çetin geçeceği gerçeğini de unutmamalarını istiyorum.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum