1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Şevki Hoca'dan Pazarspor için birlik çağrısı
Şevki Hoca'dan Pazarspor için birlik çağrısı

Şevki Hoca'dan Pazarspor için birlik çağrısı

Teknik Direktör olarak Pazarspor'u 3. Lig'den 2. Lig'e taşıyarak şampiyonluk yaşayan Mavi beyazlı ekibin efsane kaptan ve oyuncusu Şevki Tonyalı, zor günler geçiren Pazarspor'a destek için birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

A+A-

1. devreyi düşme potasında kötü bir yerde tamamlayan ve olağanüstü genel kurula giderek yönetimini yenileyen Pazarspor’un 2. yarıdaki ilk 2 maçında da galibiyetle tanışamaması taraftarı endişelendirmeye devam ediyor.

Profesyonel liglerde 28 yıldır başarılı bir şekilde mücadelesini sürdüren takımın bu sezon amatör kümeye düşme endişesi taşıması camiayı üzüyor.

2. yarının ilk maçında Osmaniye deplasmanından beraberlik koparıp 1 puanla dönen Mavi Beyazlılar, sahası onarımda olduğu için Arhavi’de oynadığı iç saha maçında Ofspor ile karşı karşıya geldi. Pazarspor’un mutlak 3 puan için çıktığı maçta, uzatma dakikalarında rakibin kendi kalesine attığı golle beraberliği kurtaran taraf olması endişeleri de artırdı.
 
Pazarspor’un alt yapısından yetişip oyuncu, kaptan ve sonrasında da teknik direktörlük görevlerinde bulunan Şevki Tonyalı, camianın kenetlenerek bu zor günleri aşacağını söyledi.

Özellikle sosyal medya ve değişik platformlarda taraftarın kendisi ile ilgili yorum ve değerlendirmelerine muhatap olduğunu söyleyen Tonyalı, “Mesele isimler değil Pazarspor’un başarısıdır. Evet, şu anda gerçekten de zor bir sürece girildi.  Her geçen gün bu baskı artacak. Bu nedenle de herkesin sorumluluklarını çok iyi düşünerek Pazarspor lehine hareket etmesi gerekiyor.” dedi.

tony.jpg

Tonyalı konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Çok değerli Pazarspor camiası. Bu makale, haber, adına ne derseniz deyin; son zamanlarda internet sitelerinde, şahsım adına, teknik direktörlük konusunda benim göreve getirilmem için yoğun talep ve isteğinizi dile getiriyorsunuz. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki şahsıma göstermiş olduğunuz desteğe isteğe çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Fakat bu aşamada, Pazasporumuz’un başında bir teknik direktör var ve görevini sürdürmektedir. Bahse konu kişi ben olsam da takımımıza zarar verecek her türlü yorumlardan uzak durmalıyız. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu zor bir dönemdeyiz. İhtiyaç duyulduğunda da konumu ne olursa olsun hiçbir görevden kaçmayacağımı herkes bilir. Dile kolay; 4 yıl amatör, 8 yıl profesyonel futbol oyuncusu, bir yıl menajer, 4 yıl yardımcı antrenör, 2 yıl altyapı koordinatörlüğü ve 4 yıl profesyonel takım teknik direktörlüğü görevlerinde bulundum. Kısaca ömrümün yarısını Pazarspor’a adamış bir teknik adam olarak, takımımızın içinde bulunduğu şu anki durum içimi acıtsa da, hiçbir menfaat beklemeksizin, herkesin birlik beraberlik içerisinde elinden gelenin fazlasını yaparak ligde kalma yolunda katkı yapması gerektiğini düşünüyorum. Son olarak şunu belirteyim ki, kişiler gelip geçici, kalıcı ve tek gerçek Pazarspor’dur. Beğenmiyorsak hesap zamanı kongrelerdir. Kişisel hırs, kin ve nefreti, duygularımızı bir kenara bırakarak, ortak paydamız olan Pazarspor etrafında kenetlenip ayağa kaldırmamız gerektiğine inanıyorum. Bu noktada da sorumluluklarımızı bilerek hareket ettiğimiz sürece hiçbir sıkıntı kalmayacağına inanıyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
16 Yorum
İlgili Haberler