1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. HOPASPOR

  4. Şevki Tonyalı Hopaspor’da
Şevki Tonyalı Hopaspor’da

Şevki Tonyalı Hopaspor’da

Üst üste alınan kötü sonuçların ardından istifa eden Hopaspor Teknik Direktörü Reşit Sivrikaya’nın yerine Pazarspor eski hocası şevki Tonyalı göreve getirildi.

A+A-

Hopaspor Teknik Direktörlüğü"ne Şevki Tonyalı getirildi. Ardı ardına alınan kötü sonuçlarla ligde küme düşme tehlikesini yaşayan Hopaspor Pazar günü evinde Sivas Divriğispor'a da 3-0 yenilince sıralamada son sıraya gerildei ve Teknik Direktör Reşit Sivrikaya görevinden istifa etti.
Hopaspor yönetimi yaptığı görüşme sonrası takımın başına Pazarspor eski Teknik Direktörü Şevki Tonyalı'yı getirdi.
Şevki Tonyalı uzun yıllar 2. Ligde Hopaspor kaptanlığı da yapmıştı.
Hopaspor"un zor bir döneminde göreve geldiğini söyleyen Şevki Tonyalı, “El ele vererek Hopaspor"u layık olduğu yere getireceğiz. Hopa benim ikinci memleketim sayılır. Yıllarca burada hizmet verdim. Hopa kesinlikle şu anda bulunduğu yeri hak etmemektedir. Yıllar önce sahilde tek başına 2. ligi temsil eden Hopaspor'un yeri kesinlikle buralar değildir. Birlik ve beraberlik içerisinde el ele vererek hızla çıkışa geçmek zorundayız. İlk maçımızı Perşembe günü deplasmanda Ünyespor ile yapacağız. İnşallah deplasmandaki bu zor müsabakadan puan ile dönerek önce moral motivasyonumuzu sonra da ligdeki yerimizi düzeltmek arzusundayız.” Diye konuştu.
Hopaspor Teknik Direktörlüğü'ne getirilen Şevki Tonyalı'nın yardımcılığını Behçet Lokumcu, kaleci antrenörlüğünü de Kenan Sivrikaya yapacak.
Ligde son 13 haftaya girilirken Hopaspor 17. haftada evinde Sivas Divriği takımına 3-0 yenilerek ligin son sırasında 12 puanla yer aldı.


18. HAFTA MAÇLARI:
Ankara Demir  -  Sürmenespor  
Ünyespor  -  Artvin Hopa  
Ofspor  -  Tarım Kredi  
D. Ç. Divriği  -  Bağlum Bld.  
Gazi Bld.  -  Bafra Bld.  
Gümüşhanespor  -  Bulancakspor  
Çorumspor  -  Keçiörengücü  
Kastamonuspor  -  Tokatspor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum