1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ÇAYELİSPOR

  4. Şevki Tonyalı imzayı attı
Şevki Tonyalı imzayı attı

Şevki Tonyalı imzayı attı

Teknik Direktör Şevki Tonyalı, yeni kulübü ile imzayı attı...

A+A-

KUBİLAY ATEŞ
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) Rize temsilcilerinden Çayelispor, yeni sezonda 3. Lig'e yükselme hedefi koyarken, teknik direktörlük görevine de Şevki Tonyalı’yı getirdi.

sevk1-001.jpg

Çayelispor’da yeni teknik direktör Şevki Tonyalı olurken, yardımcı antrenör ise geçen yıl takımda teknik direktörlük görevi yapan İsmail Hakkı Yazıcı oldu. Kulüp bugün Cem Ketenci Tesislerinde, yeni teknik kadroya ve transfer edilen oyunculara imza töreni düzenledi. Törene Çayelispor Kulüp Başkanı Tarık Yelkenci ve yöneticiler katıldı.

sevk10.jpg

Şevki Tonyalı Kimdir?

Futbolculuk hayatına Pazarspor’da başlayan Şevki Tonyalı, profesyonel olduktan sonra Hopaspor, Malatyaspor, Rizespor ve son olarak yine Pazarspor’da futbol oynadı. Faal futbol hayatına son verdikten sonra menajerlik görevi yapan Tonyalı; Tokatspor, Pazarspor, Artvin Hopaspor, Beylerbeyispor’da teknik direktörlük görevi yaptı.

Şevki Tonyalı, 2013 yılında ‘Fonex'le Yılın Futbol Oscarları’’ programında 3. Lig'de yılın en iyi teknik direktörü ödülünü alırken, Pazarspor takımını 2013 yılında 3. Lig’den 2. Lige çıkardı.

sevk11.jpg

Başkan Yelkenci: “Hep birlikte Çayelispor’umuzun yükünü taşıyacağız’’

Çayelispor Kulüp Başkanı Tarık Yelkenci tören sonrası kulübü takip eden muhabirimiz Kubilay Ateş’e yaptığı açıklamada, ’’ Şevki hocamız ile anlaşmaya vardık. Bu sezon hep birlikte Çayelisporumuzun yükünü taşıyacağız. Hocamıza yardımcı antrenörlüğünü ise İsmail Hakkı Yazıcı hocamız devam ettirecek. Futbolcu transferlerinde anlaştığımız ve görüşmelerin devam ettiği oyuncular var. Futbol şube sorumlularımızın çalışmaları devam ediyor. Sorumlularımızın bize verdiği raporlar doğrultusunda transfer çalışmalarımıza hız katacağız.’’ ifadelerini kullandı.

sevki9.jpg

İşte anlaşılan oyuncular;

  - Ramazan Yılmaz - İstanbul Beylikdüzüspor

 - Macit Arabacı - Çorum Belediyespor

 - Tayyar Arslan - Düzyurtspor

 - Batuhan Alay – Ç.Rizespor

 - Onur Korkmaz - Çayelispor

 - Onur Sarıçam - Çayelispor

 - Murat Kalender - Çayelispor

 - Burak Yardımcı - Çayelispor

 - Orhan Kaşıkçı - Çayelispor

 - Ferhat Yıldırım - Çayelispor

cayeli2-006.jpg

cayeli3-006.jpg

cayeli4-002.jpg

cayeli5-002.jpg

cayeli6-001.jpg

cayeli7-001.jpg

cayeli8-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
29 Yorum