1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Şimdi de Belçika basınını eleştirdi!
Şimdi de Belçika basınını eleştirdi!

Şimdi de Belçika basınını eleştirdi!

Trabzon basınını, sözlerini çarpıtmakla suçlayan TS'nin hocası Broos, Belçika'da çıkan demecine gelen tepkiler üzerine ilginç bir savunma yaptı!

A+A-

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Belçika'da bir gazeteye verdiği röportajın ardından tepki çeken teknik direktör Hugo Broos ile bugün bir görüşme yaptı.

Trabzonspor yönetimin, Belçika'nın en yüksek tirajlı gazetesi HLN'ye, "Trabzonspor, tam bir yabancı antrenör mezarlığı, ayrılmak için yapılan baskıyı hissediyorum" biçimindeki açıklamaların yanı sıra takım kaptanı Egemen Korkmaz ve kent yaşantısı hakkında da açıklamalarda bulunan Hugo Broos ile biraraya gelerek röportaj hakkında görüştü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve bazı yöneticilerin de bulunduğu toplantıya teknik direktör Hugo Broos, röportaj vermiş olduğu gazetenin bir çıktısını alarak geldi.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, teknik direktör Hugo Broos ile Belçika'da yayımlanan röportajı hakkında görüştüklerini belirterek, "Hocamız bu söylemlerin kendisine ait olmadığını bize ifade etti. Gazetenin sözlerini çarpıtarak yayımladığını belirtti. Dini konularda ise söz etmesinin mümkün olmadığını, buna yaşantısı boyunca dikkat ettiğini bize anlattı. Futbolcuların kandillerini kutlayan bir insan olduğunu bize söyledi. Sözlerinin buraya aktarımında tercüme hatası olduğunu da ifade etti" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos'un yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde konuyla ilgili olarak bir basın toplantısı düzünleyeceği belirtildi.

   İLGİLİ HABER:
 Broos Trabzon'u yerin dibine soktu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum